Annonce
Børkop

Natteravnene vil flyve ud blandt oplandsbyers unge

Natteravnene skal til at være synlige i gadebilledet i Børkop og Brejning. Møde tirsdag aften om det. Arkivfoto: Orla Lund
Fra foråret er det, efter planen, meningen, at Natteravnene skal være synlig i gadebilledet i Børkop og Brejning. Tirsdag aften er der møde om det i Børkop.

Børkop: Det ligger fast, at Natteravnene skal til at være et synlig del af gadebilledet i Børkop og Brejning.

Tirsdag 17. december holdes et møde i Ny Boder, hvor Natteravnenes landssekretariat kommer forbi og fortæller mere om det frivivlige indsats, som voksne kan gøre i byers aften- og natteliv.

- Det ligger fast, at vi starter op. Det første møde for et par uger siden viste, at der er opbakning til det. Vi er en gruppe, især forældre, som gerne vil være med til at sørge for, der er et trygt aften- og natteliv i Børkop og Brejning, siger Michael Madsen, der er initiativtager til Natteravnene i 7080.

Planen er, at Natteravnene skal være flyveklar til forår. Og jo flere natteravne, jo bedre, for på den måde kan vagterne deles mere ud hen over året. Indsatsen udføres af ganske almindelige frivillige voksne, der helt uafhængig af baggrund vælger at tage et medansvar for trygheden blandt børn og unge.

Ved altid at gå i hold på tre i det offentlige rum og bære Natteravnenes karakteristiske gule jakker, er det forventningen, at Natteravnene bliver meget synlige, og de skal selvfølgelig være tilgængelige for en snak med de unge, der selv ønsker at tale med Natteravnene.

Annonce

Alle er velkomne

Men i første omgang skal detaljerne på plads.

- Man er meget velkommen til mødet i tirsdag aften, og det er nu her, man skal deltage, hvis man gerne vil være med til at have indflydelse på, hvordan det skal fungere, siger han.

En af emnerne er også, hvor skal der være natteravne, for skal Gårslev, Smidstrup og de andre byer omkring Børkop også med ind i samarbejdet?

De spørgsmål, og ganske givet mange andre, vil komme op at vende, når Natteravnene byder indenfor i Ny Boder 8 klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce