Annoncørbetalt indhold

Naturlig aldring hos mænd og kvinder

Dette indhold er sponsoreret

Vi frygter alle dagen hvor poserne under øjnene bliver permente og rynkerne bliver mere og mere tydelig, det er desværre en naturlig del af livet at vi ældes og selvom at visdom forbindes med ældning, kan vi vel godt lige udskyde de mest åbenlyse tegn et par år endnu.

Der er endda folk der igennem tiden har jagten drømmen om at forblive evigt ung, det er selvsagt ikke muligt men der kommer dog flere og flere muligheder og tiltag som kan hjælpe dig med jagten om at skubbe rynkerne bare et par år endnu.

Annonce

Der findes et hav af creme og opstramningsøvelser som kan holde rynkerne tilbage lidt længere, men der findes også muligheder som operationer hvor ansigtsløft er blevet en rigtig populær ydelse hos forbrugerne, der findes dog også andre tiltag som øjenlåge operation og rynkebehandling.

Ansigtsoperation er blevet populær fordi det hjælper ganske effektivt, og det er ikke kun for de ekstreme, det er også helt almindelige mennesker der gerne vil have hjælp til at vedlige holde ansigtsformen der får dette løft.

Kirurger bliver dygtigere og dygtigere og det gør de også inden for feltet om at vedlige holde kroppen og dens form. Der er nemlig en stor efterspørgsel på disse former for operationer, altså hvor formålet er at give livsglæde igennem udseendet.

Det handler ikke om at skabe noget der ikke er der eller være ekstrem i sit udseende, det handler primært om at være glad for hvordan man ser ud og det er de færreste der er vild med rynker og poser under øjnene – også selvom det er en naturlig ældning.

Vi har været inde på hvad du kan gøre hvis du allerede føler og ser tegn på ældning, men hvad kan du egentlig gøre for at holde dig hud sund og frisk.

Pas på solen

Det er ikke nogen hemmelighed at solen får vores hud til at trække sig sammen hvis man opholder sig for lang tid i solen og er man oftest udsat for sol er det derfor vigtigt at bruge solcreme, hvis man gener vil undgå ældning af ens hud.

Spis sundt og godt med grøntsager

Det er også vigtigt at spise sundt, vores krop har nemlig brug for den helt rigtige næring for at kunne stå bedst muligt, især Antioxidanter og vitaminer er stor faktor for at vedligeholde og forbedre ældning af huden og kroppen.

Få rigeligt med væske

At være hydreret og få godt med vand kan også være med til at få din hud til at se yngre ud, det er nemlig vigitigt for kroppen at få godt med vand men det holder også huden fugtig.

Få en god nattesøvn og undgå stress

Det er vigtigt at få en god nattesøvn både for at kroppen kan præstere bedst muligt men også for at vedlige holde din hud og forbygge ældning af den hurtigere end højst nødvendigt. Med en god nattesøvn står du også bedre mod stress og det vil du være glad for når du rammer de 40’er og kroppen begynder at vise tegn på ældning.

Stop med at ryge og skær ned på alkohol og koffein

Rygning, alkohol og for meget koffein er nogle af de midler der skader kroppens ældning mest. Rygning indeholder frie radikaler og det er dem der er med til at ælde huden. Alkohol og for meget koffein trækker vand ud af kroppen og din hud er derfor mindre fugtigt.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.