Annonce
Fodbold

Rundt om sporten: EM-sølvvinder og tidligere Vejle-rytter med i Danmark Rundt

Nikllas Larsen er klar til Danmark Rundt.
Sportsnavne: EM-sølvvinder og tidligere Vejle-rytter med i Danmark Rundt - Toprytter fik ram på den danske timerekord.

Niklas Larsen, sølvvinder fra EM, er i spidsen for holdet fra Team Colo Quick til Danmark Rundt. De fem øvrige på holdet er Jeppe Aaskov Pallesen, Steffen Munk Christiansen, Frederik Rodenberg, Casper Folsach og Julius Johansen.

Martin Toft Madsen forbedrede den danske timerekord til 53,975 km. Mikkel Bjerg havde den gamle rekord på 53,730 km. Verdensrekorden er 55,089 km.

Kim Poulsen, professionel bokser fra Horsens, skal i kamp igen i Gilleleje 5. oktober mod Ashley Theophran, der er 38 år og har en rekordliste på 46-8-1.

Ivan Perisic, kroatisk landsholdsspiller, er nu på plads i Bayern München til stor glæde for træner Niko Kovac, der havde ham på holdet som landstræner i Kroatien.

Uffe Bech, dansk landsholdsspiller, har skrevet en tre-årig aftale med græske Panathinaikos.

Coutinho og Barcelona har begge sagt nej til Bayern Münchens tilbud.

Thomas Doll, tidligere træner i Hannover 96, er ny træner hos Apoel Nicosia på Cypern. Klubben fyrede sin træner efter et nederlag på hjemmebane mod et hold fra Kasakhstan, men Doll førte holdet videre med en sejr på 2-0 i returkampen på udebane.

Rafael van der Vaart, tidligere FC Midtjylland og Esbjerg, får en testimonial kamp i sin gamle klub Hamburger SV 13. oktober.

Maximilian Wöber fra Sevilla er ny mand i Red Bull Salzburg. Han sætter klubrekord med en pris på 12 millioner euro. Den gamle rekord havde Brande-knægten Rasmus Nissen med fem millioner euro.

Naomi Osaka er ny på førstepladsen på verdensranglisten hos kvinderne i tennis med 6417 points. Ashleigh Barty røg ned på andenpladsen med 6256 points.

Bayern München åbner Bundesligaen med hjemmekamp på fredag.

Annonce
Martin Toft Madsen slog den danske timerekord.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce