Annonce
Erhverv

Navnenyt fra erhvervslivet: Ny partner og økonomichef i Horsens-firma, to nye bankansatte, kommende jurist fra Uldum er blevet leder, og kundechef er nu kundechef i et andet firma

El-Team Vest A/S' nye partner er Lars Larsen (til venstre), der på billedet står sammen med firmaets første økonomichef, Susanne Bundgaard Schmidt, og direktør og indehaver Søren Jochimsen. Pressefoto

Nyt om navne: Efter fem år som indkøber og beregner i El-Team Vest A/S i Horsens er Lars Larsen tiltrådt som partner i elinstallations-virksomheden.

Han driver nu firmaet i samarbejde med direktør og indehaver Søren Jochimsen, og udover at være en del af ledelsen og bestyrelsen fortsætter Lars Larsen som indkøber og beregner. Han er uddannet elinstallatør og har været projektleder i lignende virksomheder.

Blandt El-Team Vest A/S' godt 65 ansatte er også en ny økonomichef, nemlig Susanne Bundgaard Schmidt, der er firmaets første i den rolle, og hun bliver fremover en vigtig spiller i både det nye ledelsestrekløver og bestyrelsen, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce

Heri fremgår det, at hun har 30 års erfaring inden for økonomi og ledelse - de seneste 10 år som ansvarlig for ledelsen af økonomifunktionen og administrationen i den aarhusianske it-virksomhed Vertica.

Lise Torborg Karlsen. Pressefoto

35-årige Lise Torborg Karlsen er tiltrådt som privatrådgiver i Vestjysk Bank i Horsens. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Nykredit i København.

Thomas Holm Frederiksen. Pressefoto

Thomas Holm Frederiksen er tiltrådt i Ringkjøbing Landbobanks private banking-afdeling i Vejle, hvor han skal rådgive bankens erhvervsrelaterede private banking-kunder i Trekantområdet.

Anne Bindesbøl. Pressefoto

Anne Bindesbøl, Uldum, er tiltrådt som leder for HR-, løn- og rekrutteringsafdelingen i rådgivningsfirmaet Velas.

Hun er skiftet fra en stilling som juridisk rådgiver hos Ase og har tidligere været distriktschef i Aldi i otte år. På cv'et er også en professionsbachelor i value chain management, og til februar dimitterer Anne Bindesbøl som jurist.

Thomas Michelsen Jensen. Pressefoto

I samme firma er Thomas Michelsen Jensen startet som virksomhedsrådgiver med opgaver i Velas-afdelingerne i Horsens og Søften.

Tidligere har han i fire år været økonomikonsulent i Velas i Horsens. Han vil fortsat arbejde med det skattemæssige, men samtidig have fokus på de unge og netværk, etableringer, forretningsudvikling, salg og generationsskifte, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Thomas Michelsen Jensen, der er uddannet landmand og cand.merc.aud., er skiftet fra et job hos LandboNord.

Michael Skjellerup. Pressefoto

55-årige Michael Skjellerup er skiftet fra et job som kundechef i Nordfyns Finans til en tilsvarende stilling i Spar Nord Leasing. Han skal primært dække Region Syddanmark, men varetager kunder i hele landet, som efterspørger leasingløsninger til bl.a. transport- og industriudstyr samt landbrugs- og entreprenørmaskiner.

I løbet af de seneste 30 år har Michael Skjellerup også arbejdet som privat-, erhvervs- og landbrugsrådgiver, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ødelagt pullert gav fri adgang for ulovlig trafik, og Gunhild følte, at hendes seng stod på en motorvej: Derfor tog det månedsvis at få det fikset

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Stephanie frygter, at hendes morfar sidder fast eller glider i pløret: Nu er der kommet nyt grus på den udskældte plads ved testcentret

Vejle For abonnenter

Nyvalgt byrådsmedlem flyttede til Vejle på grund af en mand: Ægteskabet holdt ikke, men det gjorde kærligheden til Danmark

Billund

20-årige Chris bygger rækkehuse sammen med sin far: De er i gang med at bygge 34 nye i Billund

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

Vejle For abonnenter

Se dronevideoen: Vejle midtby fik i al ubemærkethed en ny bro hejst på plads - derfor vil langt over 1000 biler dagligt køre over åen

Erhverv

Derfor er Vejle-restauratør glad trods udsigten til nye stramninger:  'Det er et lille indgreb'

VEJLE

Borgmesteren fik kæden om halsen - men noget var helt anderledes ved gårsdagens ceremoni

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle Boldklub For abonnenter

Status efter VB's skuffende efterår: De middelmådige og dårlige præstationer var i klart overtal

Vejle

Tirsdagens uhyggeligt høje smittetal er overgået: Smitten stiger med raketfart i flere vejlensiske sogne - og ét stort sogn står for hver 10. smittede

Annonce