Annonce
Hedensted

Nedrivning giver bedre oversigt i vejkryds

Hovedgaden 34 i Rask Mølle er nu blevet revet ned. Foto: Ingrid Trier
Hedensted Kommune har nu revet den fhv. el-forretning i Rask Mølle ned. Planen er, at del af grunden skal sælges til boligbygggeri.

Rask Mølle: I løbet af sommeren er Hovedgaden i Rask Mølle blevet en bygning mindre. Hedensted Kommune har nemlig opkøbt og siden revet hjørnebygningen Hovedgaden 34 på hjørnet af Gl. Jernbanevej, Hovedgaden og Stationspladsen ned.

Ejendommen var før nedrivningen ejet af Einar Kjær Møller, Honum El, der bl.a. har haft el-forretning på stedet. Han har nu flyttet hele sin elektrikervirksomhed til Honum.

Ifølge vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen er planen, at en del af den nu tomme grund skal sælges som en byggegrund.

- Vi indrager et par 100 kvadratmeter af grunden for at skabe bedre oversigtsforhold i krydset. På resten af grunden, der nok bliver omkring 800 kvadratmeter, regner vi med, at der kan bygges to måske tre beboelser, lyder det fra Johan Stadil Petersen.

Grunden på Hovedgaden i Rask Mølle er i alt på ca. 1000 kvm, og Hedensted Kommune har købt den for 1,2 mio. kr med midler fra den kommunale nedrivningspulje, oplyser Johan Stadil Petersen.
Annonce
Hovedgaden 34 var oprindeligt købmandsforretning. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Sport

Den danske liga er vigtigst for os

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce