Annonce
Sport

Nedturen fortsætter – FC Fredericia tabte fjerde kamp på stribe

FC Fredericia tabte søndag i Skive - værterne vandt med 1-0. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Søndag eftermiddag tabte FC Fredericia med 2-1 i Skive. FC Fredericia fik Andreas Oggesen smidt ud, da han fik to gule for brok.
Annonce

-

Skive: FC Fredericia tabte for fjerde gang i træk.

Søndag eftermiddag blev det til nederlag på 1-0 i Skive. FC Fredericia spillede en elendig første halvleg, mens det blev markant bedre efter pausen, men trods flere store muligheder, formåede FC Fredericia ikke at score.

Trods nederlagene holder FC Fredericia tredjepladsen i 1. division, men afstanden til Kolding IF på fjerdepladsen er blot to point.

FC Fredericia-træner Jonas Dal skiftede på tre pladser til Skive-kampen i forhold til de 11, han seneste sendte på banen.

Jacob Buus var tilbage efter karantæne og trådte ind på sin vante plads; højreback. Desuden var Andreas Oggesen tilbage i startformationen på bekostning af Victor Torp, og så måtte Jonas Dal ændre i forsvaret, da Mathias Johannsen blev skadet i det sidste træningspas inden kampen. I stedet spillede Lukas Enevoldsen fra start.

Kampens indledning bar præg af, at der stod en strid blæst på tværs af banen, og det den skulle begge hold lige blive fortrolig med.

Det lignede, at FC Fredericia først fik fat i spillet, og efter cirka et kvarters spil opstod der for første gang noget foran målene.

Agon Mucolli sendte et godt indlæg af sted, men inde foran Skive-målet fik ingen af FC-spillerne ram på kuglen, som i stedet efter en retur endte hos Steven Enna, der trykkede fint af fra en god position, men Ennas afslutning blev blokeret.

Bedst som FC Fredericia fik fat, slog hjemmeholdet til. Skive kørte en fin kontra op i venstre side, og Sebastian Buch, der har en fortid som lejespiller hos FC Fredericia, fandt med et indlæg Sebastian Grønning, som let sparkede bolden i mål.

Den scoring gjorde ondt på FC Fredericia-holdet, som efter Skive-føringen slet ikke fik gang i spillet.

Mod slutningen af anden halvleg fik FC Fredericia dog sat noget sammen, og Mathias Gertsen var tæt på en udligning,

FC Fredericia kom væsentligt bedre i gang med anden halvleg, end holdet sluttede første.

Gæsterne satte sig tidligt på spillet, og efter seks-syv minutter fik Anders Holvad afsluttet tæt under mål, mens Skive-målmand Marcus Bobjerg klarede.

Og Bobjerg måtte få minutter senere igen i aktion. Agon Mucolli sendte et fint indlæg af sted, som havnede i panden på Steven Enna, men indlægget manglede fart, og derfor fik Enna, som ellers stod fri to-tre meter fra mål, ikke fart nok i hovedstødet, og Marucs Bobjerg greb amerikaneren ud.

Steven Enna fik cirka midvejs i anden halvleg en endnu større chance. Mathias Gertsen fandt med en flot aflevering Christian Ege, som dirigerede bolden videre til en helt fri Steven Enna, som misbrugte fra få meters afstand. En kæmpe mulighed efter kampens flotteste angreb.

FC Fredericia sad gennem hele anden halvleg tung på spillet, og i perioder lignede det ret powerplay, men Skive-defensiven viste sig ikke lige sådan at bryde ned. FC Fredericia forsøgte at spille sig igennem, forsøgte med indlæg og forsøgte med langskud, men intet lykkedes.

Tingene blev ikke lettere, da Andreas Oggesen med syv-otte minutter igen brokkede sig til et rødt kort. Dommer Patrick Rasmussen trak i første omgang det gule, og dommeren mente tilsyneladende at Oggesen fortsatte og trak igen det gult og så det røde kort.

Farvel til Oggensen, men FC Fredericia fortsatte presset, og der faldt yderligere et par muligheder af, men ind ville bolden ikke, og det sluttede med nul scoringer for FC Fredericia.

FC Fredericia spiller igen fredag 10. juni. Det foregår hjemme på Monjasa Park, hvor Næstved kommer på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce