Annonce
Vejle Boldklub

'Nej, nej, nej - du må ikke komme ind.' Alt det, VB gerne vil, har vist sig umuligt

Der bliver god plads på Vejle Stadion, når VB tirsdag aften møder Nykøbing FC, selvom klubben ikke er i tvivl om, at stadion under normale forhold havde været fyldt til sidste plads. Arkivfoto: Mette Mørk
Det har vist sig umuligt at arrangere en større offentlig fejring, hvis/når VB tirsdag aften rykker op i Superligaen.
Annonce

Vejle: Der bliver ingen oprykningsfest, hvis - eller skal vi sige når - Vejle Boldklub tirsdag aften rykker op i Superligaen.

VB møder hjemme på Vejle Stadion Nykøbing FC, og får VB point, er oprykningen en realitet.

Men på grund af de regler og restriktioner, som  gælder i forbindelse med corona-pandemien, har det vist sig umuligt for VB at arrangere en større offentlig fejring af spillerne.

- Vi har undersøgt mange forskellige muligheder, og alt det, vi gerne vil, har vist sig umuligt, siger Morten Pelch, kommunikationschef i Vejle Boldklub.

Det skyldes det forsamlingsforbud, som i øjeblikket gælder for større offentlige arrangementer. Forbuddet gør det for eksempel umuligt at vise kampen på storskærm, og det er forbudt, at fans og andet godtfolk forsamles og hylder spillerne.

I stedet bliver der tale om, at oprykningen fejres inde på stadion ved en mindre sammenkomst for spillere, koner og kærester og folkene omkring holdet.

Annonce

Enorm rift om de få billetter

I alt 500 personer får adgang til kampen, og de 500 er inklusive spillere, alle omkring holdene, bolddrenge, pressefolk og så videre.

Dermed er der under 400 fans, sæsonkortholdere og sponsorerer, som får lov at kigge med, og de billetter har der været enorm interesse i at få fingre i.


Der er enormt mange, som sagtens kan retfærdiggøre, at de burde have en billet, men realiteten er desværre, at vi må sige nej.

Morten Pelch, kommunikationschef i VB


- Vi har aldrig oplevet noget lignende, og det har gjort virkeligt ondt, at vi har været tvunget til at sige nej til rigtig mange mennesker, som igennem årene har været uvurderlige støtter for klubben, siger Morten Pelch og fortsætter:

- Der er enormt mange, som sagtens kan retfærdiggøre, at de burde have en billet, men realiteten er desværre, at vi må sige nej.

Morten Pelch er ikke i tvivl om, at Vejle Stadion tirsdag aften havde været fyldt til sidste plads, hvis det havde været muligt at lukke tilskuere ind efter normale forhold:

- Og med udgangspunkt i den interesse, som var i vores seneste oprykningssæson, kunne vi sikkert også have fyldt stadion til flere af de foregående kampe.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce