Annonce
Mad og drikke

Nem opskrift: French toast

Foto: Skovdalnordic.com

Lad os slutte novembers franske madskole af og begynde decembers med en idé til weekendmorgener i den sidste måned af året.

Det er en utrolig nem ret, som smager af jul og også går ind i madspilskonceptet. Hvis du har rester af andet lyst brød, kan du også bruge det. Vær opmærksom på, at der er lang tilberedelsestid.

Opskrift

Til fire personer:

1 stort, langt baguette

3 æg

2 dl mælk

1 tsk. kanel

1 tsk. stødt ingefær

1/2 tsk. nelliker

1 dl ahornsirup

2 spsk. smør

Skær baguetten i skiver og læg skiverne i et ovnfast fad. Pisk æg, mælk og krydderier.

Vend ahornsirup i og hæld det ud over brødet. Læg små stykker smør over.

Lad brødstykkerne hvile i køleskabet til næste dag.

Tag lidt af væden fra bunden af fadet og hæld over brødet.

Bag i ovn i 30 minutter.

Server med ekstra sirup.

Annonce
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vi åbner endnu en kalenderlåge: Skolelæreren har altid drømt om at redde hele verden

112

Pludselig gik en mand på kørebanen: I kritisk tilstand efter påkørsel

Annonce