Annonce
Sport

NFL-fænomenet Mahomes udgår med knæskade

Dustin Bradford/Ritzau Scanpix
Ifølge flere medier gik Patrick Mahomes' knæskal af led i NFL-kampen mod Denver Broncos.

NFL-quarterbacken Patrick Mahomes udgik natten til fredag med en knæskade, da hans hold, Kansas City Chiefs, vandt 30-6 ude over Denver Broncos.

24-årige Mahomes, der af mange regnes som en af ligaens bedste quarterbacks, pådrog sig skaden i andet quarter, da han forsøgte at løbe med bolden selv ved stillingen 10-6.

På tv-billederne var det tydeligt, at Mahomes med det samme vidste, at den var gal. Han lå på jorden og tog sig til hovedet, mens lægestaben stormede ind på banen.

Efterfølgende blev han hjulpet fra grønsværen, men kunne siden vandre i omklædningsrummet uden hjælp.

Ifølge NFL Network og Fox Sports gik Mahomes knæskal af led i situationen. Nu skal skanninger afsløre, om der er yderligere skade i knæet.

Det er endnu uvist, hvor længe skaden vil gøre Mahomes ukampdygtig, men på Twitter udtrykker han optimisme.

- Fantastisk holdsejr! Elsker mine brødre! Tak for alle bønnerne! Alt ser godt ud indtil videre! skriver han til sine 621.000 følgere.

Holdkammeraten Tyrann Mathieu krydser fingre for Mahomes, der i sidste sæson blev kåret som NFL's mest værdifulde spiller (MVP).

- Hele organisationen krydser fingre lige nu. Vi håber virkelig på det bedste for ham, siger forsvarsspilleren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den tidligere NFL-læge David J. Chao skriver på sandiegouniontribune.com, at Mahomes potentielt kan blive nødt til at gennemgå en operation, der vil holde ham ude i seks til ni måneder og afslutte Mahomes' sæson.

Afhængigt af skadens omfang er det også muligt at vende tilbage om tre til fire uger med en skinne på knæet, men risikoen for, at knæet igen går af led, er høj, skriver David J. Chao.

Chiefs kan dog glæde sig over, at holdet med sejren over Broncos brød en stime på to nederlag og fører divisionen AFC West med fem sejre og to nederlag.

I Mahomes' fravær greb reserven Matt Moore chancen og kastede for 117 yards og et touchdown.

/ritzau/

David J. Chaos artikel om Patrick Mahomes på sandiegouniontribune.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

69-årig kører ind i bil fra campingplads

VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

VB

VB skuffede med uafgjort efter rædselsstart

Annonce