Annonce
Billund

Nicklas vil styrke det lokale handelsliv: Samler butikker på fælles digital platform

Pleto samler alle landets butikker, men kategoriserer også varerne. Foto: Privat
Annonce

Vorbasse: Nicklas Segatz, der er ejer og medstifter af webbureauet Oaksdale, har udvidet sin forretning. Nu laver han ikke bare smarte hjemmesider for virksomheder, der gerne vil have et digitalt liv. Med sit nye koncept "Pleto" vil han samle forretningerne i større som mindre byer og tilbyde både webshops og markedsføring.

- Man kan kalde det en slags "Justeat for butikker", forklarer Nicklas, og uddyber, at Pleto er en platform, hvor butikker fra hele landet samles og kan sælges deres varer.

- Som medlem af Pleto får butikken sin egen hjemmeside, og vi hjælper samtidig med markedsføring og annoncering.

Nicklas Segatz har udviklet en ny handelsplatform kaldet "Pleto". Arkivfoto.
Annonce

En hjælp mod butiksdød

Prisen for at være medlem ligger på 430 kroner om måneden eksklusiv moms, og med platformen håber Nicklas Segatz, at han kommer butikslukningerne i særligt de mindre byer til livs.

- Flere gågader lider af butiksdød, hvilket vi med Pleto håber at kunne modvirke, siger Nicklas. Lige nu er han rundt i flere byer fra Bramming og Vejen til Billund, Vejle og Lunderskov for at få udbredt sin platform.

- Vi håber at kunne få flere handelsstandsforeninger med på idéen for at samle de lokale butikker. Hvis der er flere med, kan vi også tilbyde særlige rabatter.

Man behøver ikke være en selvstændig butik for at være med på platformen. Er butikken med i en kæde, kan den købe sig til blive vist på siden uden at få en hjemmeside med oveni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Vejle For abonnenter

Efter Sofies død i badekarret: Nu måler Vejles bosteder badevandet med et termometer

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce