Annonce
Sport

Nikolai Terteryan gik videre i Bom-Am i Spanien

Nikolai Terteryan sammen med sin modstander fra Panama. Foto: Lars Kristensen.
Sebastian Terteryan er færdig i den spanske bokseturnring efter nederlag til fysisk stærk spanier.

Vejle: BK Wedalas Nikolai Terteryan vandt sin første kamp med 5-0 over Jonathan Miniel fra Panama i Box-Am-turneringen i Spanien.

Den danske delegationsleder på turen Lars Kristensen:

- Miniel havde lange arme og ret god timing med sin højrehånd, så taktikken var at bokse sikkert udefra, trække modstanderen til at slå først og så straffe ham. Det lykkedes nogenlunde, men i perioder blev Nikolai for ivrig og blev ramt mere end nødvendigt.

- I anden omgang suser Nikolai sin modstanden på bagdelen med en godt timet kontra med slaghånden. Nikolai vinder relativt nemt, dog med et par skønhedsfejl vi skal have rettet på til næste kamp på torsdag mod Bryan Peréz fra Puerto Ric, sagde Lars Kristensen.

Sebastian Terteryan mødte en fysisk stærk spanier Sergio Martinez Martinez og løb ind i et nederlag.

. Sebastian startede godt og bevægeligt, men i slutningen af første runde bliver Sebastian ramt i nakken på vej ud af en infight og måtte tage en tælling. Herfra skiftede kampen karakter og blev på spanierens præmisser. Han gik fremad og smed bomber, albuer og skaller, og Sebastian havde for travlt med at klage til kamplederen, der kun så én vej i denne kamp. Det var Sebastians første kamp i næsten et år, og det var tydeligt, at ringrutinen, både fysisk og mentalt, er et stykke væk fra det optimale, sagde Lars Kristensen.

Morten Givskov skal i kamå på torsdag mod Satish Kumar, Indien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce