Annoncørbetalt indhold

Nissan Qashqai slår rekorder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den nye Nissan Qashqai er blevet opgraderet. Ikke kun overfladisk men hele vejen igennem og har fået nyt liv. Der er tale om en ny favoritbil til danskerne.

Historien om Nissan Qashqai

Annonce

Første gang en Nissan Qashqai kørte ud på gaden var i 2006. Hurtigt fik danskerne øjnene op for SUV’ens imponerende kvaliteter. Specielt den behagelige siddehøjde og nem måde at kunne komme ind og ud af bilen var med til at gøre bilen populær. Næste generation af Nissan Qashqai kom i 2014, og solgte også rigtigt godt. I 2021 var det så tid til tredje generation af bilen, der er en af danskernes favorit.

En succes der er blevet endnu bedre

Det er muligt at få Nissan i flere modeller. Hver model, Visia, Scenta, N-Connecta og Tekna, har specifikke features, som du kan gennemgå for at finde frem til præcist, hvad du synes er en fed ting at have på din bil. Generelt er den nye serie af Nissan Qashqai bare en succes, der er blevet endnu bedre. Du har blandt andet mulighed for at få elektrisk bagklap, Head up display, mørktonede ruder, opvarmet forruder, bakkamera, skiltegenkendelse og rigtig meget andet.

Den nye generation af Nissan Qashqai er tro mod det oprindelige koncept, men er forbedret på alle punkter, og bare blevet skarpere at se på. En succes er simpelthen blevet endnu bedre.

Ny generation af lyd- og navigation

Nissan Qashqai er udstyret med Nissan Connect, der er en ny generation af et lyd- og navigationssystem. Systemet er bygget op omkring den håndfri bluetooth kommunikation mellem apps fra din smartphone og det lækre 9” HD multitouchdisplay i bilen. Det hele er så effektivt, og du kan dermed holde fuld fokus til vejen, så sikkerheden er helt i top.

Nissan ProPILOT

I de modeller af Qashqai med DCT-gearkasse har du den fordel, at du aldrig er overladt til dig selv. I baggrunden kører nemlig hele tiden Nissan ProPILOT. Et system der altid er klar til at hjælpe dig, hvis der opstår et problem for styring, acceleration eller måske opbremsninger. Dejlig ekstra sikkerhed.

Stil og farver

Når du kører Nissan Qashqai, kører du med stil. Du er sikker på en god tur. Bilen byder på ekstra knæplads, ekstra plads til skulderne og så er der også lidt mere i højden. Så skal du bare tage stilling til farven. Der kan vælges mellem en bred vifte farver, og det er også muligt at få en tofarvet bil.

B-Power version

Dieselversionen af Qashqai er ikke længere muligt at anskaffe sig. Det siger jo næsten sig selv, at den ikke giver mening mere. I stedet er det muligt at vælge en E-Power version, der dog først er klar i 2022, af bilen fra Nissan. En el-hybrid bil, som af bilisten vil opleves som at køre i en elbil. Bilen rives nemlig af en 190 hk-elmotor. Strømmen kommer dog fra en benzinmotor, der fungerer som generator. Der er mange grunde til at vælge Nissan Qashqai, men at den officielle benzinøkonomi bliver lige under 19 km per liter, er helt klart en af de mest oplagte grunde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.