Annonce
Kultur

Nok ikke set før eller siden: Anders And spiller larmende punkmusik... på Bølgen

Her giver Anders And og vennerne den gas oven på Bølgen. Nedenfor står publikum og hujer på livet løs. Tegning fra bladet, der udkommer torsdag den 8. oktober.
Anders And gendanner denne sommer sit gamle punkband og tager på turné til Trekantområdet og lægger vejen forbi Vejle.
Annonce

Vejle: Hver sommer tager Anders And ud i landet.

I 2018 var han og ungerne på skattejagt i Nordjylland og så Hjallerup Marked, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke og Grenen.

Sidste år gik turen til Sønderjylland, da han havde fået job på tv-programmet Den Store Kagemaraton, som en vis Mette Blomsterand var vært for.

Og i Anders And-bladet nummer 41, som udkommer torsdag den 8. oktober, kommer Anders And til Trekantområdet og Vejle.

Den fjerede herre gendanner nemlig sit gamle punkband og drager på turné i det jyske. Anders er (naturligvis, fristes man til at skrive) bandets frontfigur og flankeres af Højben på guitar og Knahrvorn bag trommerne.

Som en satire over virkelighedens rockbands er de interne stridigheder altid på nippet til at splitte bandet ad, og historien rummer masser af små nik til musikhistorien, som ikke mindst voksne rockfans vil sætte pris på.

Annonce

Haderslev og Bølgen

Rip, Rap og Rup påtager sig tjansen som bandets managere, og undervejs går turen blandt andet forbi StreetDome i Haderslev og Bølgen i Vejle, som Anders’ band i ægte Beatles-stil spiller på taget af.

Bag historien står et dansk makkerpar. Manuskriptet er skrevet af Sune Troelstrup, mens Flemming Andersen har tegnet historien.


Vi vil også gerne være med til at inspirere læserne til øget udforskning af alle de storslåede oplevelser, som Danmark og ikke mindst Trekantområdet har at byde på.

Gitte Hoffmann Hansen, marketingchef


- Vi lever netop nu i en ekstraordinær tid, hvor vi ikke kan rejse frit rundt i verden, sådan som vi plejer. Det kan selvfølgelig være frustrerende, men samtidig er det også en fantastisk anledning til at kigge os omkring og få et nyt fornyet blik for alt det, som vi kan opleve inden for landets grænser, udtaler marketingchef hos Egmont Publishing Gitte Hoffmann Hansen.

- Med denne historie håber vi således ikke kun på, at læserne vil føle sig stærkt underholdt af det rock'n’ roll-eventyr, som Anders og kompagni begiver sig ud på. Vi vil også gerne være med til at inspirere læserne til øget udforskning af alle de storslåede oplevelser, som Danmark og ikke mindst Trekantområdet har at byde på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce