Annonce
Give

Nordens bedste dyrepark ligger stadigvæk i Givskud

For andet år i træk løber Givskud Zoo - Zootopia med titlen Nordens bedste dyrepark. Arkivfoto
For andet år i træk løber Givskud Zoo - Zootopia med titlen Nordens bedste dyrepark.

GIVSKUD: For andet år i træk har Givskud Zoo - Zootopia har igen i år fået æren af at kunne kalde sig Nordens bedste dyrepark.

Det er en kendsgerning efter at den svenske rejsehjemmeside barnsemester.se har offentliggjort resultaterne af dette års afstemninger, hvor de via brugerbaserede afstemninger kårer Nordens bedste attraktioner, hoteller, rejseselskaber med videre.

Den lokale dyrepark i Givskud har manifesteret sig på fineste vis i knivskarp konkurrence med blandt andre København Zoo og Knuthenborg Safaripark, der fra dansk hold begge var med i opløbet om at blive kåret som Nordens bedste dyrepark.

De danske kolleger måtte dog se sig distanceret til mere sekundære placeringer, og det skyldes ikke mindst en vis svensk dominans i jagten på sølv og bronze. På andenpladsen kom nemlig Kolmården Zoo, og tredjepladsen tilfaldt Ölands Djur & Nöjespark, begge svenske dyreparker.

Den flotte hæder vækker naturligvis glæde og stolthed i Givskud Zoo - Zootopia.

- Vi er meget beærede over, at de mange brugere igen i år har stemt på os. Der er jo mange fine dyreparker i Norden, så vi er enormt glade for, at gæsterne endnu engang har vurderet os blandt de bedste, siger formidlings- og marketingchef i Givskud Zoo - Zootopia , Morten Hechmann Andersen.

Annonce

Vi er meget beærede over, at de mange brugere igen i år har stemt på os. Der er jo mange fine dyreparker i Norden, så vi er enormt glade for, at gæsterne endnu engang har vurderet os blandt de bedste.

Formidlings- og marketingchef i Givskud Zoo, Morten Hechmann Andersen

Danmarks bedste dyrepark - ja da!

Men hæderen stopper ingenlunde her for Givskud Zoo - Zootopia. For udover nu igen at blive kåret som Nordens bedste dyrepark er Givskud Zoo - Zootopia også blevet kåret som Danmarks bedste dyrepark 2019 efter en afstemning sat op af DanCenter og Danland.

Her havde brugerne mulighed for at kunne stemme på Danmarks bedste attraktioner i ni forskellige kategorier.

Da de sidste af de godt 7400 stemmer var talt op viste det sig, at Givskud Zoo - Zootopia igen havde gjort rent bord.

Brugerne kunne give de oplistede attraktioner karakterer fra 1 til 5, og her scorede Givskud Zoo - Zootopia et højt gennemsnit på 4,41 ud af 5, hvilket var den højeste vurdering blandt vinderne i de ni kategorier.

Ud over at kunne stemme med tal kunne brugerne også bibringe afstemningen deres kommentarer om attraktionerne, og dem kunne man bestemt også glæde sig over hos Team Givskud Zoo - Zootopia:

- Jeg syntes, det er en gennemført virkelig flot park. Og så giver dinosaurer parken et par ekstra point herhjemme.

- Klart den bedste zoo vi har været i.

- Vi har årskort til Givskud Zoo, og vi nyder at være der hver gang.

Morten Hechmann Andersen glæder sig over ud over de fine stemmetal også over gæsternes udtalelser:

- Vi er rigtig taknemmelige og glade. Gæsternes oplevelse i parken er utrolig vigtig, og vi gør, hvad vi kan for at give dem en vildt god dag. Så det er dejligt med positive tilbagemeldinger, lyder det fra en glad formidlings- og marketingchef hos Nordens bedste dyrepark

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce