Annoncørbetalt indhold

Nordjysk virksomhed har gjort joggingbukser overflødige

Joggingbukser har i flere hundrede år været helt og aldeles uundværlige. Meget tyder dog på, at de traditionelle joggingbukser stille og roligt er på vej ud.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

I disse år taber de i hvert fald terræn til de populære performance pants, som er både trendy, strækbare og komfortable.

Sætter du pris på at bære bukser, som er bløde og strækbare, men bryder du dig ikke om joggingbuksernes slaskede og stilløse udtryk, så vil du med al sandsynlighed udtrykke stor begejstring for de interessante performance pants. De kommer nemlig med mange af de egenskaber, som man godt kunne ønske sig af et par joggingbukser.

Teeshoppen har knækket koden

Teeshoppen er en nordjysk virksomhed, som i årevis har solgt basic tøj til mænd og kvinder, via deres fysiske butik og webshop. I dag består udvalget dog ikke kun af basic tøj, men også af performance tøj, herunder performance pants. Interessen for denne nye serie har været så massiv, at virksomheden har besluttet sig for at udvide med endnu flere produkter. Det betyder, at man ikke længere kun kan købe performance pants, men også performance skjorter, shorts, jakker m.v. Du har dermed mulighed for at skabe et 100 % komfortabelt outfit – fra top til tå.

Det interessante ved de klassiske performance pants er, at de føles som joggingbukser, men mest af alt ligner jakkesætsbukser. Man får dermed det bedste fra begge verdener.

Hop med på bølgen: Skift dine gamle joggingbukser ud

Selvom det kan være svært at vinke farvel til de joggingbukser, som har fulgt en igennem tykt og tyndt, så er det ved rette tid, hvis man gerne vil forblive moderne. Fortsætter udviklingen, vil de klassiske joggingbukser nemlig snart være fortid. Er du ikke overbevist om, at et par performance pants kan erstatte joggingbukser, så kan du evt. sammenligne de to buksetyper. Vægter du både design og komfort højt, så vil du med al sandsynlighed være mest tilbøjelig til at købe et par komfortable bukser fra performance collection. Valget er dog ene og alene dit.

Performance pants er uden tvivl mest populære blandt mænd, men de forhandles selvfølgelig også til kvinder. Du har med andre ord mulighed for at få fingrene i et par trendy bukser, hvad enten du repræsenterer det ene eller andet køn. Du kan også forkæle din udkårne med et par moderigtige bukser, hvis du ofte skal lægge øre til brok om stramme eller på anden vis ukomfortable bukser.

Et sikkert køb

Teeshoppen.dk er en af de forhandlere, som kan stå 110 % inde for deres produkter. De byder ikke kun ind med et stort udvalg af performance pants, men sørger også for, at du altid kan komme i kontakt med en medarbejder, hvis du har spørgsmål eller ønsker at give feedback. Der ydes desuden 101 dages retur på performance pants, hvorfor du har rig mulighed for at sende bukserne retur, hvis de mod forventning ikke tiltaler dig. Der er dermed intet at tabe ved at købe et par.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.