Annonce
Erhverv

Norsk/svensk-ejet selskab køber ejendom i Vejle

Havneparken 6 med dens 48 lejeboliger er blevet købt af ejendomsselskaber Heimstaden. Sælger er det vejlensiske ejendomsselskab KTVN, som i samme handel solgte to ejendomme i Esbjerg til Heimstaden. Købsprisen er hemmelig. Foto: Heimstaden.
Heimstaden har købt ejendommen Havneparken 6 med i alt 48 lejligheder i størrelsen 68 til 111 kvadratmeter af Vejle-selskabet KTVN A/S.
Annonce

Vejle: Ejendomsselskabet Heimstaden, København, har været på opkøb i Vejle.

Det meddeler selskabet, der er ejet af norske Fredensborg A/S og de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension.

Heimstaden har købt ejendommen Havneparken 6, som har i alt 48 lejligheder i størrelsen 68 til 111 kvadratmeter, af Vejle-selskabet KTVN A/S.

Heimstaden ønsker ikke at oplyse købsprisen, men investeringsdirektør Christian Fladeland oplyser, at Vejle-ejendommen er en del af en større handel mellem KTVN og Heimstaden.

- Vi var i kontakt med KTVN om køb af to ejendomme i Esbjerg, og så kom Havneparken i spil også, fortæller Christian Fladeland.

Heimstaden ejer i forvejen to udlejningsejendomme i Vejle - dels ved Kanalfronten og dels ved Store Grundet.

Selskabet ejer desuden flere ejendomme i Horsens, hvor selskabet har et ejendomskontor.

Med købet af Havneparken har Heimstaden omkring 150 lejligheder i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce