Annonce
Erhverv

Nostalgisk butik åbner på Storegade i Brande

Der er ikke så meget at se endnu, men 1. maj åbner Nørgaards Nostalgi i denne butik. Foto: Mikael Lund

Nørgaards Nostalgi med antikviteter, retro-ting og meget andet åbner 1. maj i Brande.

Annonce

Brande: For nylig fik Brande en ny cykelforretning på Storegade, og nu er der nyt liv på vej til endnu et af de tomme butikslokaler på byens hovedstrøg. Tirsdag 1. maj åbner butikken Nørgaards Nostalgi i de lokaler, der har stået tomme, siden Brande Isbar og Pizzeria flyttede til Torvet.

Bag Nørgaard Nostalgi står Simone Kruse Nørgaard, der for nylig er flyttet til Brande fra København. Om sig selv fortæller den kommende butiksindehaver:

- Jeg er oprindeligt født på Fyn, men min fædrene side af familien kommer fra Nørre Snede og Brande, så jeg kommer hjem til min rødder. Jeg har en uddannelse indenfor kulturformidling og iscenesættelse og har i mange år arbejdet med teater, undervisning og formidling - dog har antikviteter, retro og historie været en passion, der har fulgt mig lige fra barnsben. De sidste par år har jeg drevet det som en hobbyvirksomhed, og nu er jeg klar til at springe ud som fuldtids butiksindehaver, lyder det fra Simone Kruse Nørgaard.

Nørgaards Nostalgi bliver en blanding af antik, retro og alt derimellem af smukke, sjove og skæve ting. Som navnet indikerer, vil butikken emme af nostalgi. Man vil kunne købe kræmmerhuse med slik og bolsjer opbevaret i flotte glaskrukker og vejet af på en gammel købmandsvægt som i de gode gamle dage, fortæller Simone Kruse Nørgaard.

Butikken Nørgaards Nostalgi skal drives af Simone Kruse Nørgaard. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce