Annonce
Sport

Novak Djokovic fortsætter dominans i titelforsvar

Kai Pfaffenbach/Reuters
Novak Djokovic vandt sikkert i fjerde runde. Nu venter hårdtslående canadier i kvartfinalen.
Annonce

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic er på vej mod endnu et stort resultat i grand slam-turneringen Australian Open.

Søndag morgen dansk tid sikrede turneringens forsvarende mester sig en plads i kvartfinalerne, da han overbevisende slog Diego Schwartzman med cifrene 6-3, 6-4, 6-4.

Argentineren formåede kun at bryde Novak Djokovics serv en enkelt gang i løbet af kampen. Det var i andet sæt på et tidspunkt, hvor Djokovic allerede havde brudt Schwartzman to gange i samme sæt.

I kvartfinalen venter Milos Raonic, der er seedet som nummer 32 i turneringen. Han sikrede kvartfinalebilletten ved at slå Marin Cilic i tre sæt.

Selv om Novak Djokovic ikke har afgivet et sæt i turneringen siden første runde, er han ikke helt tryg ved tanken om at møde den hårdtslående canadier.

- Milos Raonic er en af de højeste og stærkeste spillere på ATP Touren, og han har også en af de bedste server.

- Jeg bliver nødt til at være forberedt på de missiler, der kommer fra hans side af nettet. Mine returneringer bliver en nøgle til at vinde kampen, siger Novak Djokovic ifølge AFP.

Selv peger Raonic da også på, at hvis han på nogen måde skal bremse serberens jagt på grand slam-titel nummer 17, så skal han serve på et meget højt niveau.

- Jeg bliver nok nødt til at lave mere end 35 esser, siger Raonic med henvisning til det antal esser, han lavede i sejren over Marin Cilic.

- Vi har en forskellig spillestil, og Djokovic har tidligere været god til at neutralisere mine server, tilføjer Raonic.

Vinderen af opgøret mellem Djokovic og Raonic kan meget vel komme til at møde rutinerede Roger Federer i semifinalen.

Schweizeren tog i hvert fald endnu et skridt videre i turneringen senere søndag, da han slog ungareren Marton Fucsovics i fire sæt. Federer vandt med cifrene 4-6, 6-1, 6-2, 6-2.

I kvartfinalen skal tredjeseedede Federer møde useedede Tennys Sandgren.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce