Annonce
Vejle

Novaskolen bruger halv million på konsulent

Medarbejderkonflikt på Novaskolen på Nørremarken i Vejle har kostet dyrt. Skolen har brugt en halv million kroner på konsulenthjælp.

Annonce

Vejle: Novaskolen har hyret en ekstern konsulent, for at få løst samarbejdsproblemer mellem skolens ansatte og ledelsen. Det fortæller P4 trekanten. Prisen på konsulenten løb op i 550.000 kroner, og det beløb kommer bag på Vejle Kommunes børne- og ungedirektør, Claus Svold.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det også var en overraskelse for mig, siger han til radiokanalen og tilføjer, at man ikke kan forvente, at en konsulent kan løse alle problemer.

Vejle Lærerkreds satte skolen i kontakt med konsulenten, da flere af Novaskolens ansatte havde henvendt sig. Kredsens formand Rikke Vagn Hansen, ønsker ikke at kommentere, hvad hun synes om udbyttet af arbejdet, men hun fortæller, at det er normal praksis at sætte en konsulent ind, når man oplever så mange sager på én skole.

Siden konsulenten stoppede for seks måneder siden, har skolen, som tidligere beskrevet oplevet problemer med vold mod lærere. Skolens statistik viser, at der har været 35 tilfælde af trusler og 15 tilfælde af fysisk vold mod personalet i første kvartal af 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce