Annonce
Give

Nu åbner egnens haver

Haven i Uhe. Privatfoto
Annonce

Give: Efter længere tids coronabetinget pause starter Haveselskabet Give kreds nu op med at afholde Åbne Haver, onsdag d. 12. og torsdag d. 13. august.

Følgende haveejere åbner beredvilligt deres haver for besøgende: Hos Gretha og Frede Fogh Jensen på Gødbølskovvej ved Gadbjerg kan man se en dejlig stor have og sø omkranset af skov i rolige omgivelser.

Hos Ellen og Bent Jensen på "Korsbjerg" på Bredsten Landevej kan man se en stor landbohave på en skrånende grund, med drivhus, georginer og et mindre hønsehold. Ikke langt fra skov.

Den tredje have er hos Tove og Sten Nielsen på Gødsbølvej ved Uhe. Haven er på ca. én tønde land med naturlig sø på 300 m2. En have med mange grønne planter hvor af en del er formklippede. I en pavillon i haven er der udstilling og salg af smykker i perler og sten.

- Haven var også åben i 2002, hvor den var nyanlagt. Så det bliver spændende at se haven igen efter næsten tyve år, siger Erik Mørk Hansen fra Haveselskabets Give-kreds.

Han henviser til annoncen i Give Avis for yderligere info.

- Ved besøg i haverne gælder de nuværende Corona restriktioner, for vi skal passe på hinanden, pointerer Erik Mørk Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Keld & Hilda fejrer jubilæum i Vejle

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce