Annonce
Vejle

Nu bliver "Vild med vand" tilsat musik

Karsten Bech, leder af Jazz i Trekanten: - "Vild med musik" bliver en dag med musik fra tre scener lige fra jazz over pop til tango-toner.. Arkivfoto

Vejle: Vejles musikforeninger får en dag til at promovere sig selv og musikken under årets udgave af "Vild med vand", der i år breder sig over to dage i weekenden 25. og 26. august.

Musikforeningernes dag er lørdag 25. august under overskriften "Vild med musik", hvor designmarkedet Upcomers Marked og Street Food markedet også åbent.

- Vejles musikforening har længe ønsket sådan en dag, hvor de kan gøre opmærksom på sig selv og fortælle folk, hvad de arbejder med. Det får vi nu under "Vild med musik", og jeg kan allerede nu afsløre, at der bliver masser af afvekslende musik hele dagen. Musikken spiller fra tre scener i løbet af "Vild med musik" fra klokken 11-18, fortæller Karsten Bech fra Jazz i Trekanten, der har påtaget sig at koordinere underholdningen.

Her vil syv forskellige bands spille fra scenerne, der er placeret i området omkring lystbådehavnen.

Fra jazz over pop til tango

De medvirkende musikforeninger er: jazzforeningen Jive, der arrangerer jazzkoncerter primært i Vejle, men også i omegnen blandt andet på Engelsholm Højskole, bluesforeningen Crossroads, Tango Gade-foreningen, der formidler tangomusik, Bygningen i Vejle, der formidler rock og pop, samt Jazz i Trekanten, der står bag den årlige jazzfestival i Trekantområdet.

Den er netop begyndt dagen før "Vild med musik" og strækker sig frem til 2. september med et væld af koncerter i hele Trekantområdet.

Jazz i Trekanten er en almennyttig paraplyforening med det mål at udbrede kendskabet til jazz som kulturbærer i hele Trekantområdet: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle gennem en årlig jazzfestival samt andre relaterede aktiviteter.

Jazzfestivalen støttes af og holdes samtidig med Trekantområdets Festuge, og festivalen blev afviklet første gang i august 2015 med mere end 40 arrangementer. I 2017 blev der festet for tredje gang, og festivalen kunne byde på det hidtil største program med 130 arrangementer i hele Trekantområdet.

Annonce
Vejle For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Vejle For abonnenter

Sidst jeg græd, var da hun døde: Mød Jens Peter i serien "Mennesker"

Hedensted

Hvad mit handicap er? 34,8 - og et amputeret ben

Kultur

Se alle billederne: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tog sig god tid til at se Jellingstenene og Kongernes Jelling

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Vejle For abonnenter

DF'er sagde nej til ekstra millioner til ældreområdet: Korrekt - jeg ville ikke bryde rammen, men vi fik meget til ældre

Alarm 112

30-årig københavner kørte meget slingrende på Vejlefjordbroen

Vejle

Se video fra mindehøjtidelighed: Formand for Vejle Cykel Motion kørte med Chris Anker Sørensen dagen før ulykken

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Hedensted For abonnenter

Dora mistede som 56-årig sit job og sin identitet: Nu er hun snart SOSU-assistent med masser af overskud

Vejle For abonnenter

Vejles mest omdiskuterede byggegrund er under forvandling: Det nedrivnings-dømte posthus er blevet pakket ind

Egtved

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Annonce