Annonce
Egtved

Nu er byggeriet i gang: Første spadestik taget til ny svømmehal

Som det er blevet en tradition i Egtved, var piger i Egtved-kostumer mødt op til spadestikket. Foto: Vibeke Frost Oxholm

De blanke spader blev stukket i jorden ud for Egtved Multihal, hvor den kommende svømmehal skal ligge. Omkring 200 borgere var mødt op for at tage del i den glædelige begivenhed.

Annonce

Egtved: Selvom det regnede og blæste, var humøret højt på græsset ved siden af Egtved Multihal tirsdag eftermiddag. Her var det nemlig blevet tid til at tage første spadestik til den nye svømmehal, som i 2019 skal stå klar til brug. Omkring 200 mennesker var mødt op for at vise deres begejstring og glæde.

Formand for hallens bestyrelse, Jørn Gade, indledte med at fortælle lidt om det arbejde, der har ligget forud for spadestikket og takkede alle, der har lagt kræfter i projektet.

- Jeg er sikker på, svømmehallen bliver et stort aktiv for hele byen og hele omegnen. Vi glæder os til, at svømmehallen står klar, så vi kan tage den første dukkert, sagde han.

Derefter tog borgmester i Vejle Kommune Jens Ejner Christensen (V) ordet.

- Det har været en lang og spændende proces, siden vi fik besked om, at Vingsted Svømmehal ville lukke. Med den nye svømmehal og multihallen bag os bliver der nu masser af plads til aktiviteter her i Egtved, lød det blandt andet i hans tale.

Brian Grøndahl, formand for Vingsted Svømmeklub, fortalte i en kort tale, at svømmeklubben nu glæder sig vanvittig meget til at tage de nye bassiner i brug.

Jeg er sikker på, svømmehallen bliver et stort aktiv for hele byen og hele omegnen. Vi glæder os til at svømmehallen står klar, så vi kan tage den første dukkert.

Jørn Gade, formand for halbestyrelsen
Borgmester Jens Ejner Christensen havde fået æren af at tage første spadestik sammen med halbestyrelsesformand Jørn Gade (tv.) og formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl (th.). Foto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce

Stor interesse for svømmehalsprojekt

Til sidst tog Claus Minds, projektchef hos entreprenørfirmaet, der skal bygge svømmehallen, C.C. Contractor, ordet.

- Jeg kender ikke Egtved så godt, men når vi har været til møder her, uanset om det har været morgen eller eftermiddag, så har det summet af liv her omkring hallen. Og vi kan mærke, at svømmehalsprojektet har meget stor bevågenhed her i byen. Det er dejligt, at folk er så interesserede, sagde han.

Claus Minds fortalte spøgende, at havde de fremmødte stået samme sted om et år, så skulle de have været dygtige til at holde vejret.

- Om et år ville i nemlig stå i 3,80 meter dybt vand, for det er lige her, den dybe ende af bassinet skal være, forklarede han.

Da spadestikket var taget, kunne de mange fremmødte søge tilflugt i hallen og få lidt at drikke og se visualiseringer af, hvordan den nye svømmehal kommer til at se ud. Og her summede snakken, ikke mindst om hvor godt det er for byen og omegn, at en svømmehal nu for alvor er på vej.

Blå liggeunderlag med blå balloner i var sat op som et symbol på den svømmehal, der snart bliver bygget. Det var dog lidt svært at holde styr på ballonerne i blæsevejret. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce