Annonce
Navne

Nu er det afgjort: 43-årig fynbo skal styre Vejles finanser

Sarah Gaarde, 43 år, er blevet ansat som ny økonomi og arbejdsmarkedsdirektør i Vejle Kommune. Foto: Vejle Kommune
Annonce

Vejle: Sarah Gaarde er ansat som ny direktør i Vejle Kommune og får ansvaret for økonomi- og og arbejdsmarkedsområdet og en plads i direktionen. Hun er 43 år og kommer fra et job som økonomidirektør i Odense Kommune.

Det er en meget erfaren direktør, der tager over i Vejle efter sommerferien, konstaterer kommunen i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Sarah Gaarde, der har en uddannelsesmæssig baggrund som cand. oecon fra Syddansk Universitet i Odense, har siden 2006 gjort karriere i Odense Kommune - i alle årene i jobs med fokus på strategisk og økonomisk styring af kommunen. Hun har blandt andet været chef for politisk og økonomisk stab, chef for økonomi og effekt og senest økonomidirektør med ansvar også for IT, digitalisering og ledelsessekretariatet.

Sarah Gaarde har også ledet en række task forces i Odense Kommune med ekstern deltagelse, blandt andet på beskæftigelsesområdet.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) glæder sig til samarbejdet med kommunens nye direktør.

- Jeg er sikker på, at vi med Sarah Gaarde får en meget højt kvalificeret kvinde på posten som direktør for økonomi og arbejdsmarked. En direktør, som samtidig er en stor holdspiller, der er parat til at tage ansvar for hele kommunen, og som brænder for det kommunale Danmark, siger han i en kommunal pressemeddelelse om ansættelse.

- Og så er Sarah Gaarde vant til at navigere i et politisk miljø i en af Danmarks største kommuner. I Danske Kommuner blev hun i 2017 udnævnt som et af topledelsestalenterne, så vi er glade for, at hun nu har valgt at fortsætte sin karriere i Vejle, tilføjer borgmesteren.

Sarah Gaarde glæder sig ifølge pressemeddelelsen meget til at begynde i jobbet i Vejle.

- Vejle har førertrøjen på i det kommunale Danmark, og jeg ser frem til sammen med ledere og medarbejdere i kommunen at fortsætte udviklingen. Det bliver spændende at stå i spidsen for så vigtige kommunale kerneopgaver som beskæftigelsesområdet og kommunens økonomi. Jeg er særligt glad for at nå at være med til slutspurten af budgetprocessen, siger Sarah Gaarde.

Sarah Gaarde er gift og har to børn. Hun afløser Peter Karm, der 1. maj blev kommunaldirektør i Haderslev.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce