Annonce
Vejle

Nu er fem ansatte smittet med corona: Daginstitution holder som minimum lukket ugen ud

Kernehuset er en aldersintegreret institution med 118 børn. Foto: Google Street View
Lukningen af Kernehuset fortsætter efter to nye tilfælde af Covid-19 blandt de ansatte.
Annonce

Bredballe: Daginstitutionen Kernehuset i Bredballe har holdt lukket mandag og tirsdag, efter at tre ansatte blev konstateret smittet med covid-19 hen over weekenden.

Nu er yderligere to ansatte konstateret smittet. Det er tale om to medarbejdere, der arbejder i hver sin vuggestuegruppe, og som ikke var opsporet som nære kontakter til nogle af de tre første tilfælde.

Det skriver Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

Institutionen er nu i gang med at opspore nære kontakter til de nye smittede, og det vil formentlig betyde, at flere medarbejdere og børn skal sendes hjem til test og isolation.

Kommunen har derfor besluttet at forlænge nedlukningen af Kernehuset til og med fredag ud fra en helhedsvurdering af situationen. Alle forældre har fået besked.

Annonce

Mulighed for nødpasning

Der vil fortsat være mulighed for nødpasning efter de samme kriterier som de to første dage. Nødpasningen klares af de medarbejdere, der er testet, og som allerede har fået besked om, at de ikke er smittede. Børn, der sendes hjem som nære kontakter, kan desværre ikke deltage i nødpasningen.

Dagtilbudschef i Vejle Kommune Rune Asmund Sørensen beklager de gener, som nedlukningen har for familierne med børn i Kernehuset.

- Men jeg kan ikke se gode alternativer til denne beslutning. Vi er bange for, at smitten skal sprede sig endnu mere, og vi har heller ikke nok kendte voksne til at kunne holde åbent på normal vis, udtaler Rune Asmund Sørensen i pressemeddelelsen.

- Vi håber, at den fortsatte nedlukning kan stoppe smittekæderne, så institutionen kan åbne igen på mandag, tilføjer han.

Vejle Kommunes forvaltning vil i de kommende dage følge smitteopsporingen grundigt, inden den forhåbentlig åbner på mandag.

Kernehuset er en aldersintegreret institution med 118 børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce