Annonce
Give

Nu får byen den café, som den har sukket efter

37-årige Bilal Arslan åbner Café Give til Black Friday. Foto: Jim Hoff

Nu får Give den café, som mange borgere har sukket efter i hvert fald på de sociale medier. Den 23. november åbner den 37-årige Bilal Arslan Café Give i Vestergade.

Den 23. november sker der flere interessante ting i Give midtby. Black Friday bliver skudt i gang klokken 20.00 og samme dag klokken 11.00 om formiddagen åbner Café Give i Vestergade i den bygning, der tidligere husede Give Steak House.

Det er den 37-årige Bilal Arslan fra Ikast, der har overtaget forretningen efter Farhad Khalegi, der er indehaver af Buffalo Pizza i Vestergade. Bilal har tidligere arbejdet på Give Steakhouse, så han er godt bekendt med både lokaliteterne og lokalbefolkningen i byen.

-Det var på tide, at der skulle ske noget nyt for mig rent arbejdsmæssigt. Derfor har jeg købt forretningen her, og da jeg jo har hørt mange steder fra, at man i Give synes, man mangler en rigtig café, har jeg valgt at åbne Café Give, forklarer Bilal Arslan.

Den nye café-indehaver i Give har 20 års erfaring i branchen, idet han har arbejdet på pizzeriaer i Herning, Skjern og Ikast. Han har også arbejdet i en pølsevogn, og på et tidspunkt havde Bilal faktisk også sin helt egen pølsevogn i Ikast.

Annonce

Jeg mener, der et stort potentiale for sådan en café her i Give, og jeg glæder mig rigtig meget til sammen med mine folk at komme i gang her i Give.

- Bilal Arslan, ny caféejer i Give

God timing

Men nu går han ind i café-branchen, og det sker med positive forventninger og store forhåbninger.

-Jeg mener, der et stort potentiale for sådan en café her i Give, og jeg glæder mig rigtig meget til sammen med mine folk at komme i gang her i Give, siger Bilal Arslan.

Og det er jo ret god timing, at byens nye café kan på premiere til Black Friday, hvor byen traditionen tro er fuld af folk, der er på handelsturne.

-Det er tanken, at caféen holder åben hver dag fra klokken 11.00 til 21.00. Fra kl. 11.00 til 13.00 er der mulighed for at få en god traditionel brunch med røræg, pølser, bacon og så videre. Derudover vil vi have en kaffebar, en salatbar, og man kan naturligvis også få sig både en pizza og en god steak, fortæller Bilal.

Folk der tidligere besøgte Give Steak House vil bemærke, at der er sket en del ændringer med interiøret. Det er stadig et stort rummelig lokale i to afdelinger, men nu har stedet for et mere café-agtigt og rustikt tilsnit, som nok skal få cafégæsterne til at føle sig hjemme.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce