Annonce
Leder

Nu får du masser af lyd med din avis

Podcast kan minde om det at høre et radioprogram. Fordelen her er dog, at du selv bestemmer hvor og hvornår du vil lytte til udsendelsen.

Kære læsere - Det er nu altid en fornøjelse, når man kan henvende sig til sine trofaste læsere med en god nyhed.

Nu får du nemlig som abonnent også en lyd-oplevelse ud af din avis. Vi lancerer fra i morgen avisen Danmarks nye tiltag, "Podcasten Danmark".

Nu er det ikke sådan, at det direkte er ud af avisen, at du kan hente podcasten. Du finder den dagligt enten på vores hjemmeside, eller via appen "Nyhedskiosken".

Podcast kan minde om det at høre et radioprogram. Fordelen her er dog, at du selv bestemmer hvor og hvornår du vil lytte til udsendelsen.

Podcast-redaktionen vil hver dag tage fat på et aktuelt emne og fortælle historien bag historien. Så du kan roligt regne med, at du både blive klogere og underholdt. Og emnemæssigt kommer vi ligesom avisen Danmark godt rundt i vores geografi. Vi har jo vores fundament i provinsen.

Vi lægger ud søndag med en podcast med politisk indhold: Regerings ambitiøse klimamål må ikke gøre ondt på danskerne, eller være med til at skabe øget ulighed. Alligevel forventer statsminister Mette Frederiksen at lave et bredt forlig om en klimalov til foråret. Politisk redaktør Thomas Funding analyser og fortæller om interview med Mette Frederiksen om regeringens klimaplaner.

Mandag kan du lytte til den tidligere præst fra Herborg og Nr. Vium fortæller ærligt om, hvorfor hun stopper som præst. Da jeg begyndte at blive bange for at afholde begravelser, der vidste jeg, at præstekraven skulle lægges på hylden. Podcasten handler om de store skift i livet.

Danskerne har for alvor taget podcasten til sig. De lytter til f.eks. Mads og monopolet, til sport - som for eksempel vores egen om VB - om kultur og mennesker.

Annonce

Robotten Athena

Når vi taler om formidling af lyd, så prøv også på vores hjemmeside at få læst nyhederne op. Det kan du aktivere under menu-punktet "lyd".

Hver dag kan du vælge et lokalt nyhedsudbud, som så bliver læst op af vores robot, der har fået navnet "Athena".

Der er fire forskellige oplæsninger at vælge imellem. Et overblik over de vigtigste nyheder fra lokalområdet. Det vigtigste sportsnyheder, en nyhedspakke med nationalt stof og endelige erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce