Annonce
Give

Nu i Give: Danmarks bedste romkugler

Danmarks bedste romkugler kan pr. 4. oktober købes hos Kældervin i Give. Arkivfoto
Kældervin i Give iværksætter fra fredag 4. oktober salg af Danmarks bedste romkugler, der importeres fra det berømte bageri i Nr. Aaby på Fyn.

GIVE: 20. marts sidste år blev Danmarks bedste romkugler kåret på madmessen Foodexpo i Herning, hvor Bager- og Konditormestre i Danmark kårede den bedste udgave af en af Danmarks bedst sælgende kager, heriblandt den altid folkekære romkugle.

Det var bagermester Carsten Matthiesen fra SuperBrugsen i Nr. Aaby på Vestfyn, der løb med prisen for Danmarks bedste romkugle, og siden da er det gået stærkt i det lille bageri på Fyn.

Bageriet har haft rigtig, rigtig travlt med at sælge romkugler i hundredetusindevis. Borgere fra hele landet er strømmet til Nr. Aaby for at købe de berømte og velsmagende romkugler, men nu kan borgerne i Give og omegn godt spare sig turen til det fynske.

Pia og Johnny Mortensen fra Kældervin har nemlig lavet aftale med Carsten Matthiesen om salg af de populære romkugler.

- Vi har jo godt lagt mærke til, hvordan salget af de fynske romkugler er eksploderet. Og da vi jo i forvejen sælger Gives bedste rom, er det vel kun naturligt, at vi også tilbyder Danmarks bedste romkugler i vores butik. For det første er det jo en fantastisk vare at få på hylderne både for os og vores kunder, og det det andet er det en fin lille gimmick, at vi her i byen både sælger både byens bedste rom og Danmarks bedste romkugler, lyder det fra Johnny Mortensen med et skævt smil.

Salget af romkuglerne effektueres fra fredag den 4. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce