Annonce
Vejle

Se videoen og syng med på 'Sejle i Vejle':  Unge musikere vandt sangdyst

Matilde Danielsen, Nina Birk og Sofie Turolla, tilsammen Candlelight, har skrevet vinderudgaven af  "Min version af Vejle"-sangen. Foto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Trioen Candlelight, der består af Matilde Danielsen, Nina Birk og Sofie Turolla, vandt onsdag Vejle Kommunes sang-konkurrence.

Kommunen havde udskrevet en konkurrence om at indspille sangen "Min coverversion af Vejle", som Simon Clemens, Vejles navnkundige brødmand, lancerede under corona-nedlukningen.

- Jeg ringede til Nina, som jeg kender, fordi vi har boet i kollektiv sammen, og hun tog fat i Sofie. De var allerede begyndt at spille lidt sammen, og så hægtede jeg mig på, fortæller Matilde Danielsen.

De tre unge kvinder tog udgangspunkt i Simon Clemens' melodi, men har både skrevet ny tekst og tilføjet nye akkorder til deres version af vejle-sangen, som har fået titlen: Sejle i Vejle.

Efter samarbejdet om sangen er Nina, Sofie og Matilde gået sammen om at danne trioen Candlelight.

Med vindertitlen følger et gavekort på 500 kroner, og kvinderne er enige om, at præmien skal bruges på musikudstyr. Desuden har Vejle Kommune tilbudt dem sparring og samarbejde med andre lokale musiktalenter under Quasar-paraplyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce