Annonce
Egtved

Nu kan du få medicinen ind ad bilruden

Er man risikopatient, kan man nu få sin medicin leveret ind ad bilruden i Egtved og Vejen. Privatfoto
Skal man have sin medicin eller andre nødvendigheder på apotekerne i Egtved og Vejen, men måske er risikopatient, er der råd for det med Apotek To-Go.

Egtved: "Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for ikke at komme i kontakt med hinanden. Hold afstand og undgå berøring" - sådan lyder budskabet fra myndighederne.

Derfor har Egtved og Vejen Apoteker nu indført Apotek To-Go. Man bestiller og betaler blot sin medicin, og hvad man ellers har brug for, på dinApoteker.dk/vejen eller dinApoteker.dk/egtved. I kommentarfeltet skriver man ”To-Go”.

Apoteket skriver tilbage, når ordren er klar. Så parkerer man foran apoteket, og personalet kommer ud til bilen med medicinen.

- På den måde kan vi stort set undgå kontakt og forhindre en eventuel smittekæde, som vi kan danne på apoteket, lyder opfordringen til især risikopatienter fra Egtved og Vejen Apoteker i en pressemeddelelse.

Og de skriver videre:

- Er man ikke risikopatient, er man naturligvis meget velkommen indenfor på apoteket, så længe der ikke er mere end fire kunder. Så kan vi holde en passende afstand til hinanden. Vi leverer naturligvis stadig varer ud til privatadressen og til de lokale dagligvarebutikker. Apotek To-Go er til de kunder, der helst vil hente selv. Vi opfordrer alle, der kan til at benytte dinApoteker.dk ved bestilling af medicin og andet fra apoteket. Det kan i perioder være næsten umuligt at komme igennem på telefonen til os; så det er en stor hjælp, at vi får nogle af ordrerne online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

112

Bilist kørte ind i siden på modkørende

Annonce