Annonce
Erhverv

Nu kan du få morgenbrødet leveret til din dør i weekenden

Kristian Sloth begyndte at levere morgenbrød ud i juni, og der er i dag kommet faste kunder, der bestiller brød næsten hver weekend. Foto: Anett Bruhn
Kristian Sloth har etableret firmaet Bagerstorken, som tilbyder at levere morgenbrød fra Sdr. Omme bageri i weekenden. Flere og flere benytter sig af muligheden.
Annonce

Grindsted: Kristian Sloth arbejder til daglig som affaldsvejleder på genbrugspladsen på Ribe Landevej.

Han er også lidt af en iværksætter, og hans seneste påfund hedder Bagerstorken, som tilbyder at levere morgenbrød til døren i weekenden, hvis det bliver bestilt senest klokken 22 aftenen før.

Han kom på idéen, da Sdr. Omme Bageri solgte brødudsalget og caféen i Vestergade til Guldbageren, som lukkede stedet, og hans plan blev ført ud i livet i juni, hvor de første fik leveret morgenbrød.

- Jeg synes, at det var træls, at vi ikke kunne få brød fra Sdr. Omme Bageri længere - eller at vi skulle til Sdr. Omme for at hente det. Det førte til, at jeg fik en sjov forretningsidé om at køre til Sdr. Omme og tage brød med til andre også. Jeg har tidligere etableret to firmaer som iværksætter, og jeg tænkte straks i forretningsplaner, fortæller Kristian Sloth.

Som noget af det første holdt han møde med Billund Erhvervsfremme, som syntes, at det lød som en spændende idé, og de troede at der var basis for det.

- Jeg talte også med min revisor, for man kan hurtigt glemme nogle faste udgifter. Også han mente, at det så ud til at det kunne gå, fortæller Kristian Sloth.

Kristian Sloth

Det er Kristian Sloth, der står bag Bagerstorken, der bringer morgenbrød ud til kunder i Grindsted hver weekend.

Kristian Sloth er 42 år. Han kommer oprindelig fra Vamdrup. Han kom til Grindsted den 1. januar 2016. Det var på grund af hans engagement i Vestermarkskirken, hvor han er ungdomsleder.

Til hverdag er han affaldsvejleder på genbrugspladsen på Ribe Landevej i Grindsted.

På Bagerstorken.dk kan man se mere om, hvad Kristian Sloth tilbyder.

Annonce

Første levering i juni

I juni var Bagerstorken klar til de første ordrer på morgenbrød.

- For at gøre muligheden kendt delte jeg flyers ud - blandt andet i Engsøparken og i Morsbøl Søpark. Det gav hurtigt nogle ordrer, fortæller Kristian Sloth.

I øjeblikket er der fast mellem 10 og 16 bestillinger hver weekend. Det antal finder Kristian Sloth helt fint i opstartsfasen, og der er allerede kommet stamkunder, som bestiller brød næsten hver weekend.

I øjeblikket er det Kristian selv, der henter brødet og bringer det ud til kunderne, men tanken er, at det skal være studerende, der får det som fritidsjob.

Eneste betingelse er, at det bestilte morgenbrød skal være leveret senest klokken 8.30. Brødet kan hentes fra klokken 6.00 i Sdr. Omme.

Annonce

Flere varer ind

- Indtil videre kører vi kun i Grindsted. Det er til en fast leveringstakst på 18 kroner. Brødet koster det samme som hos bageren i Sdr. Omme, siger Kristian Sloth.

I øjeblikket kan kunderne vælge mellem syv forskellige slags rundstykker - alle til fem kroner stykket - og mellem tre forskellige slags wienerbrød til 12 kroner stykket.

- Vi arbejder på at få franskbrød og rugbrød med også. Desuden vil vi også gerne kunne tilbyde juice, kakao og ikke køle-krævende varer, siger Kristian Sloth.

Han regner ikke med, at han skal leve af at bringe morgenbrød ud til Grindsted-borgerne.

- Der kommer flere og flere bestillinger, og jeg har talt med to gymnasieelever, som skal i gang med at køre ud med brød. Når vi op 80-100 bestillinger pr. dag i weekenden, så begynder det at blive sjovt. Men skal jeg kunne leve af det, så skal det udbredes til andre byer. Nu må vi se, hvad det kan blive til, siger Kristian Sloth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce