Annonce
Vejle

Nu kan du igen søge om penge til stier og natur

- Vi har netop vedtaget en biodiversitetsplan, og en natur- og friluftsstrategi. Derfor er det helt oplagt, at vi støtter tiltag, der kan fremme både naturen og friluftsaktiviteter i naturen, siger Karl Erik Lund (DF), formand for natur- og miljøudvalget i en pressemeddelelse. Foto: Vejle Kommune
Natur- og miljøudvalget har åbnet for ansøgninger til Natur- og Stipuljen. Puljen er på i alt 200.000 kroner, og der er ansøgningsfrist 1. april.
Annonce

Vejle: En ny sti, en sommerfuglehave, græsningsarealer til dyr eller noget helt fjerde?

Vejle Byråds natur- og miljøudvalg har atter åbnet for, at alle kan søge om at få støtte til naturprojekter fra Natur- og Stipuljen. Det skriver Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

I alt uddeles støttekroner 200.000 kroner, og der er ansøgningsfrist den 1. april.

Natur- og Stipuljen har eksisteret siden 2007. Ligesom i de foregående år støtter puljen naturgenopretning, naturpleje og friluftsliv.

Inden for naturområder er der i år særlig fokus på projekter, som skaber mere artsrig natur og levesteder for sjældne arter. Inden for friluftsliv er fokusområdet fællesskaber i naturen, men andre gode idéer er også velkomne.

Du kan finde vejledning til at søge på www.vejle.dk/naturogstipuljen

Sidste år var der 18 ansøgere til puljen, og de søgte til sammen for omkring 677.000 kroner. Derfor måtte forvaltningen prioritere blandt ansøgerne og projekterne.

Eksempler på projekter, som opnåede økonomisk støtte, er Bredballe Villapark, som fik 28.000 kroner til en vandtilkobling til køernes drikkevand, og ejerne af Brøndsted Mølle i Brøndsted, der modtog 50.000 kroner til bro og naturlegeplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce