Annoncørbetalt indhold

Nu kan du se Vesterhavets bedste udsigt LIVE online

Det smukke landskab langs kysten ved Ringkøbing-Skjern kommune danner hvert år ramme om flere tusinde familieferier. Danske såvel som tyske turister valfarter til området for at nyde det smukke klitlandskab, bølgernes brus og de hyggelige små byer med specialforretninger.

Indholdet er sponsoreret

En endnu bedre ferieoplevelse

Området har længe været et populært feriemål for familier fra nær og fjern. Og nu kan I opleve to af områdets største turistattraktion hjemme i jeres stue – Vesterhavet kan nemlig overværes live fra toppen af Lyngvig fyr via et nyt webcam.

Det nye initiativ er et resultat af samarbejdet mellem Ringkøbing-Skjern Museum og Esmark Feriehusudlejning. Med det nye webcam ønsker Esmark og museet at give feriegæsterne en endnu bedre ferieoplevelse, hvor turisterne nu har mulighed for at se området og vejret, inden de kører hjemmefra – eller genopleve bølgernes brus og gode ferieminder hjemme fra sofaen.

”Vi kan se, hvor engagerede vores gæster er i deres ferie både før, under og efter deres ophold. De ønsker at have en tæt relation til feriestedet, og den relation vil vi gerne hjælpe med at styrke. For eksempel via det her webcam, der kan give dem et lille stykke ferie hver dag – året rundt.” fortæller Thomas Sørensen, salgs- og marketingdirektør hos Esmark.

Hvad end I har bygget jeres første sandslot, haft årets første dukkert eller bare har haft en helt igennem fantastisk ferie ved Vesterhavet, kan I mindes de gode stunder, mens I nyder udsigten til Vesterhavet fra Lyngvig Fyr.

Er I derimod på vej i sommerhus, og ved I ikke helt, hvad I skal pakke? Eller er det første gang I skal til Ringkøbing-Skjern, og er I nysgerrige på, hvad I kan forvente af området? Så giver det nye webcam jer mulighed for at udforske området og vejret på forhånd, så I er sikre på at pakke rigtigt.

Med webcamet kan I også følge vejrets skifte. I vil kunne opleve, hvordan naturen langsomt skifter farve, mens havgus og bølger tager til eller stilner hen, hvordan strande og klitter langsomt dækkes med sne, og hvordan solen står op og går ned i et overdådigt farvespil, der spredes over både himmel og hav.

Den smukke udsigt fra toppen af Lyngvig Fyr

Udsigten fra Lyngvig Fyr er fænomenal. Fra toppen af det 38 meter høje fyr er der panoramaudsigt over hele Ringkøbing-Skjern, Ringkøbing Fjord og det smukke danske Vesterhav. Lyngvig Fyr er en fantastisk oplevelse, og det har flere turister også opdaget.

Lyngvig Fyr har altid været et elsket varemærke for området. Men i de senere år har det lokale udflugtsmål fået fornyet popularitet. Det er lykkedes Ringkøbing-Skjern Museum at gøre fyrtårnet til en stor succes blandt de danske og tyske turister – så stor en succes, at fyrtårnet sidste år oplevede en rekord på 70.000 besøgende.

Ringkøbing-Skjern Museum har oplevet en stigende interesse for Lyngvig Fyr. De oplever interessen i form af de høje besøgstal samt de mange flotte billeder af fyret og panoramaudsigten, som bliver delt på sociale medier.

Det nye webcam har allerede haft stor succes blandt mange af de tusinde turister, som hvert år gæster Ringkøbing-Skjern-området – især de tyske turister ynder at nyde udsigten ved Vesterhavet via det nye webcam.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.