Annonce
Billund

Nu kan du stille op til vigtigt råd: De valgte uddeler både penge og hæderspriser

Kultur- og fritidsrådet er blandt meget andet med til at pege på, hvem der skal hyldes ved årets sports- og kulturgallashow. Arkivfoto: Jacob Schultz
Kultur- og fritidsrådet skal have nye medlemmer. Rådet står for en række puljer og kan være med til at træffe vigtige beslutninger.

Billund Kommune: Kultur- og fritidsrådet skal have nye medlemmer, og det er nu, du kan stille op.

Kultur- og fritidsrådet har blandt andet til opgave at administrere en række puljer og indstille kandidater til årets sports- og kulturgalla.

Det afgående råd har stået bag beslutningen om, at det ikke længere er medlemmernes alder, der bestemmer, hvor meget en forening kan få i lokaletilskud.

Annonce

For at kunne stille op som kandidat skal man være fyldt 18 år og være bestyrelsesmedlem i en forening eller aftenskole. Er man aktør uden at være organiseret i en forening, har man også mulighed for at stille op i kategorierne ’kulturområdet’ samt ’ikke organiseret’.

For ildsjæle

- Jeg håber, at ildsjælene i Billund Kommune har lyst til at gribe mulighed for at blive en del af kultur- og fritidsrådet. Rådet er en god sparringspartner for det politiske udvalg og et væsentligt talerør for kultur- og fritidslivets mange aktører i Billund Kommune. Som formand for teknik-, miljø, og kulturudvalget ser jeg meget frem til samarbejdet med rådet, siger formand Simon Nicolajsen Jørgensen (S) i en pressemeddelelse.

Fristen for at stille op er 1. februar, mens selve valget foregår den 7. februar på rådhuset i Grindsted. Det foregår næsten på samme måde som ved kommunalvalget, og forvaltningen tæller stemmer og offentliggør resultatet samme aften.

Kultur- og Fritidsrådet består af 12 medlemmer fra idræts- og kulturområdet, aftenskolerne, idébetonede foreninger, øvrige foreninger samt ikke-organiserede.

Man kan læse mere på billund.dk/valgtilkultur-ogfritidsraadet2022

Jeg håber, at ildsjælene i Billund Kommune har lyst til at gribe mulighed for at blive en del af kultur- og fritidsrådet.

Simon Nicolajsen Jørgensen (S)
Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce