Annonce
Vejle

Nu kan tilskuere se sejlsport på åbent hav

Foto: Jan Jacobsen, Sejlklubben Neptun Vejle.
VEJLE FJORD - Da Sejlklubben Neptun Vejle i den forgangne weekend afholdt Spring Cup - et matchrace-stævne, hvor der sejles i Match 28-både - havde arrangørerne bag skabt et nyt og innovativt koncept til de sejlere, der venter på, at det bliver deres tur til at hoppe i bådene: Man havde simpelthen sejlet en stor platform ud på vandet.

I fremtiden vil den flydende platform, som kan ses på billederne her i artiklen, kunne bruges af både sejlere, sponsorer og tilskuere, når der er sejlsportsstævner på fjorden. Det sker ved, at folk hopper om bord, hvorefter platformen spændes efter en båd, der trækker den ud på vandet.
Foto: Jan Jacobsen, Sejlklubben Neptun Vejle.

Skal gøre sporten mere seværdig

Ideen opstod hos en gruppe i klubbens udvalg for kapsejladser med Claus Hovgaard som initiativtager.

- Der er det ved sejlsport, at det mest interessante ofte foregår så langt væk, at det er svært at følge med. Det problem løser vi nu med den her platform, siger klubsekretær i Sejlklubben Neptun Vejle Jan Jacobsen.

- Den kan f.eks. placeres tæt ved mållinjen, så folk kan komme helt tæt på, når sejladserne afgøres.

Sejlklubben Neptun Vejle brugte vintermånederne på at bygge den nye platform, som altså har til formål at gøre sejlsport mere tilskuervenligt og interessant for nye, der overvejer at komme på fjorden.

Platformen er som udgangspunkt kun til sejlklubbens brug. Hvordan den præcist skal bruges, skal Claus Hovgaard nu finde ud af.

Det er første gang i klubbens mangeårige historie, siden grundlæggelsen den 13. august 1881, at man råder over den slags flydende tilskuerpladser.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midtby-udlejere: - Uacceptabelt at vi stadig skal døje med oversvømmelser

Erhverv

Varde Garten er kommet godt fra start

Vejle For abonnenter

Undren hos organisation: Svensk produkt ulovligt - men lignende dansk produkt er lovligt

Annonce