Annonce
Erhverv

Nu lukker Vejle-hotel helt ned

Scandic i Vejle er et af 17 hoteller i Scandic-kæden, som midlertidigt sender alle ansatte hjem. Arkivfoto: Torben Glyum
Scandic Jacob Gade i Vejle Midtby sendte for to uger siden halvdelen af staben hjem. Nu lukker hotellet helt fra søndag og foreløbig til den 14. april.
Annonce

Vejle: Scandic Jacob Gade Hotel i Vejle Midtby lukker midlertidigt helt ned fra søndag og foreløbig frem til den 14. april.

Det oplyser Scandic, der er Danmarks største hotelkæde med i alt 27 hoteller.

17 af hotellerne - herunder altså Scandic i Vejle - lukkes midlertidigt ned som konsekvens af corona-krisen.

I alt vil 600 ansatte blive ramt af lukningerne.

Scandic Vejle sendte allerede i midten af marts 13 af de i alt 26 ansatte på Vejle-hotellet hjem uden løn frem til den 29. marts efter en aftale mellem Dansk Erhverv og 3F.

I mellemtiden er den såkaldte trepartsaftale kommet på bordet, hvor virksomheder kan få lønkompensation på 90 procent til ansatte, som må sendes hjem under krisen, og det er den aftale, der nu tages i brug i hotelkæden.

I alt sender Scandic 1250 medarbejdere hjem i forbindelse med lukningerne - 650 af dem var i forvejen sendt hjem uden løn frem til den 29. marts.

- For os har det været afgørende at kunne bevare vores dygtige og værdsatte medarbejdere og dermed mange danske arbejdspladser. Her hjælper lønkompensationsaftalen os på vej. Vores aktuelle virkelighed viser, at alle brancheaktører, uanset størrelse, er hårdt ramt af denne krise, siger Søren Faerber, adminidtrerende direktør i Scandic iDanmark i en pressemeddelelse om hotelkædens skridt.

Scnadic vil fortsat have hoteller åbne i de byer, hvor efterspørgslen er størst. Det gælder København, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Kolding og Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce