Annonce
Vejle

Nu mangler bare koncerterne: Kunst i Vejle Midtpunkt skal få omgivelserne til at spille

Grafisk designer Nanna Nør udsmykker Vejle Midtpunkt i denne tid. Foto: Flemming Larsen
Ung grafiker udsmykker Vejle Midtpunkts musikalske hjørne, som lige nu ligger stille hen. De sædvanlige koncerter i Midtpunktet er nemlig corona-aflyst.
Annonce

Vejle: Ejerne af Vejle Midtpunkt, Bo-To Ejendommen, har sat en ung kunstner til at udsmykke Midtpunktets musikalske hjørne. Scenen er blevet flyttet og området er lige nu ved at blive frisket op.

Det er Nanna Nør, indehaver af firmaet By Nanna Nør, der står bag vægdekorationen. Hun er uddannet grafisk designer i Odense, og flyttede for to år siden til Vejle.

- Projektet skal skabe gode rytmer i Vejle Midtpunkt, og når væggen er færdig kommer der til at stå: "Let the funk flow", som egentlig bare skal indikere, at man skal lade rytmerne flyde gennem dagen , siger Nanna Nør, der tilføjer, at det længe har været et ønske for hende at få lov til at sætte farver og typografi på bymidten i Vejle.

Annonce

Mangler musikken

Kunsten kommer dog formentlig ikke til at spille op til musikken i år.

Tidligere år har Bo-To Ejendommen arrangeret en række koncerter med kendte kunstnere, men ifølge Bo Svenningsen, medejer af Vejle Midtpunkt, bliver det ikke tilfældet i år.

- Coronakrisen betyder, at vi ikke har modet til det. Og de kunstnere, vi satser på, skal også bookes i god tid, siger Bo Svenningsen.


Der kommer til at stå: "Let the funk flow"

Nanna Nør


Han ærgrer sig over de manglende koncerter, der er med til at samle både butiksejerne og et solidt publikum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

Annonce