Annonce
Jelling

Nu skal canceren knækkes i Jelling

En lang række erhvervsdrivende i Jelling og omegn har bidraget til byens Knæk Cancer-initiativ. Dette er blot et uddrag af bidragsyderne. Privatfotos

Årets Knæk Cancer-uge er i gang, og i Jelling markeres det på lørdag med et stort arrangement for hele familien på Bredagerskolen.

Jelling: Folk i alle aldre er velkomne på Bredagerskolen, når der lørdag 27. oktober er et væld af aktiviteter fra klokken 10 til 15.

Anledningen er den årlige Knæk Cancer-uge, som arrangeres af Kræftens Bekæmpelse og TV2.

Den landsdækkende kampagne har tre lokale kvinder valgt at føre til Jelling, og de har den seneste måned arbejdet hårdt på at skaffe sponsorer og stable lørdagens arrangement på benene. Alt sammen med det formål at samle penge ind til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.

Annonce

Knæk Cancer i Jelling - 27. oktober på Bredagerskolen


  • Kl. 09.00: Opstilling til loppemarked
  • Kl. 10.00: Velkommen - kageopstilling - børneløb - hesteture
  • Kl. 10.30: Første træning i hallen
  • Kl. 11.00: Anden træning i hallen - derefter kåring af årets Knæk Cancer-kage
  • Kl. 11.30: Linedanceopvisning
  • Kl. 12.00: Ballonceremoni
  • Kl. 12.30: Udendørs træning
  • Kl. 13.00: Auktion
  • Kl. 14.00: Banko
47-årige Mette Marlene Katholm hækler for at støtte Knæk Cancer-indsamlingen i Jelling. Hun har været ramt af knoglemarvskræft siden 2010. Arkivfoto: Mette Mørk

Nærmer sig mål

Lørdagens event på Bredagerskolen byder blandt andet på loppemarked, bagedyst, linedance, banko og auktion.

Så ikke nok med, at man kan støtte et godt formål, er der også mulighed for at få lidt med hjem fra dagen. En lang række erhvervsdrivende har nemlig bidraget til det lokale initiativ ved at sponsorere gavekort, festivalbilletter, frisørklip, julefrokostbilletter og meget mere.

- Vi har fået helt vildt mange sponsorater fra erhvervsfolk i byen - også fra nogle, som vi slet ikke anede eksisterede. Det er fedt, at så mange vil bakke op om projektet, lød det fra Heidi Bæk Sohn, der er en af initiativtagerne, da man i sidste måned begyndte at skaffe sponsorer.

Hun står sammen med Maj-Britt Hansen og Heidi Brandt Leth bag Knæk Cancer Jelling. De har et mål om at indsamle mindst 10.000 kroner. Et mål, de ser ud til at nå, idet der i skrivende stund - begyndelsen af uge 43 - allerede er samlet 7000 kroner ind til kræftbekæmpelsen.

Den landsdækkende kampagne for Knæk Cancer slutter med stort et indsamlingsshow lørdag 27. oktober klokken 19.45 på TV 2.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

540 løbere deltog i crossløbet

Annonce