Annonce
Børkop

Nu skal fremtidens Gårslev tegnes

I denne lille campingvogn kan man tegne og fortælle sine idéer og ønsker for, hvordan Gårslev Bymidte kan og skal se ud. Privatfoto
Fredag 7. juni får indbyggerne i Gårslev-området mulighed for at sætte deres aftryk på fremtidens bymidte i Gårslev. Og der vil være særligt fokus på børnene.
Annonce

Gårslev: Fredag aften skal der tegnes i midten af Gårslev by. Og det, der skal tegnes, er netop midten af Gårslev. Her kan alle være med. Både børn og voksne.

Gårslev Lokalråd har i forlængelse af dialoger med blandt andet Dagli´Brugsen og Dancenter i Gårslev ansøgt Vejle Kommunes Udvalg for Lokalsamfund og Nærdemokrati (ULN) om at give Gårslev bymidte et løft.

Det har i foråret 2019 udløst en bevilling på 150.000 kroner, en bevilling, som lokalrådet nu er gået i gang med at bruge på visualiseringer og dialog med lokalsamfundet om, hvilke midtby-ønsker indbyggerne i Gårslev har i forhold til fremtiden.

- I Gårslev Lokalråd mener vi, det er vigtigt, at vi får en mere spændende, en mere trafiksikker og en mere levende bymidte. Derfor bruger vi nu bevillingen på at komme de første skridt nærmere på dette mål. Vi har allerede en rigtig god dialog med mange gode kræfter fra lokalområdet om midtbymulighederne. Blandt andet Dagli´Brugsen og Dancenter. Men vi skal selvfølgelig have endnu flere på banen, fortæller formanden for Gårslev Lokalråd, Henrik Juhl Kristensen i en pressemeddelelse.

Grillfest og klapperslanger

Gårslev: Fredag aften er der ved Daglig' Brugsen i Gårslev den årlige grillaften, hvor der kan købes grillmenuer, som kan steges på den store grill.

Der vil også være musik, og det står Rattlesnakes for.

Grillaftenen er fra 18 til 22.

Annonce

Fremtiden, meget konkret

Og det kan fredag aften ske helt lavpraktisk i en campingvogn, der stilles op ved Brugsen.

- I samarbejde med Vejle Kommune opfordrer vi derfor alle i lokalområdet – uanset alder - til at give deres besyv med i forhold til en række fremtidsscenarier, som landskabstegnestuen Labland på vore vegne vil præsentere. Det vil de gøre på pladsen foran Dagli´Brugsen i forbindelse med den festlige grillaften, der finder sted dér fredag 7. juni. Repræsentanter fra såvel lokalråd, som kommunen og Labland vil være til stede. Klar til en god snak, nævner Henrik Juhl Kristensen.

Lokalrådet sørger for, at der bliver en særlig mulighed for, at også børn kan komme med gode idéer og tegne deres tanker i forhold til fremtidens Gårslev.

- De er jo om nogen fremtiden, i en meget konkret forstand. Kort sagt: Lad os tegne fremtidens Gårslev sammen, afslutter Henrik Juhl Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce