Annonce
Vejle

Nul prisstigninger: Bredballe Antennelaug holder priserne i ro i 2021

Bredballe Antennelaugs medlemmer kommer til at kunne se mere TV2 Play. PR-foto TV2
Efteråret er normalt sæson for prisstigninger hos udbyderne af tv-pakkerne. I år gælder det dog ikke, hvis du er medlem af Bredballe Antennelaug. Flere andre antenneforeninger følger trop.

Vejle: Der er gode nyheder for Stofas tv-kunder. Den danske tv- og internetudbyder, der er en del af Norlys, har nemlig i samarbejde med Bredballe Antennelaug besluttet at holde tv-priserne i ro hele næste år, fortæller Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Stofa

- Hvert år regulerer tv-selskaberne priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. I år har vi i samarbejde med størstedelen af de danske antenneforeninger dog valgt at låse priserne på vores tv-pakker, og det betyder helt konkret, at vi ikke hæver prisen på vores tv-priser i hele 2021.

Opgraderes

På indholdssiden kan kunderne se frem til at fastholde det de kender. Stofa ændrer nemlig ikke på indholdet i Lille og Mellem tv-pakke, mens kunderne, der har den store tv-pakke, opgraderes på flere punkter:

- Disney lukker kanalen Disney XD, og derfor udgår den af vores store tv-pakke. Til gengæld styrker vi partnerskabet med TV2 med tilføjelsen af TV2 Sport X, som har sikret sig sportsrettighederne til blandt andet Europa League, italienske Serie A og spanske LaLiga.

Og så bliver streamingindholdet bedre, når vi opgraderer kunderne fra TV2 Play Basis til den fulde streamingløsning, TV2 Play Favorit + Sport. Begge dele har været bredt efterspurgt, så jeg forventer, at det vil vække glæde hos rigtig mange af vores kunder, fortæller Sune Nabe Frederiksen.

Annonce

Styrker antenneforeningen

Beslutningen om at fastholde prisniveauet over for medlemmerne af Bredballe Antennelaug, sker også, fordi foreningen ønsker at styrke sin position.

- Bredballe Antennelaug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er vi også meget tilfredse med, at medlemmerne ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold i 2021.


Bredballe Antennelaug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er vi også meget tilfredse med, at medlemmerne ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold i 2021.


- Det bekræfter bare endnu en gang vores samarbejde med Stofa og ikke mindst, at det er en stor styrke i fællesskabet, siger Jens Møller Nørgård, formand for Bredballe Antennelaug.

Flere andre antenneforeninger har ligeledes besluttet at holde priserne i ro.

Det gælder blandt andet Søndermarkens Antenneforening og Grundejerforeningen Vindinggård. Hos disse foreninger hedder tv-udbyderen You See.

Annonce
Navne For abonnenter

De første autografjægere har allerede banket på hjemme hos tømrerlærlingen fra Højen: Hvor langt kan Lasse mon nå i årets X Factor?

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Én aldersgruppe udgør halvdelen af de smittede - og kommunen er magtesløs: 'Hvis man kommer derud, hvor det bliver rigtig svært, må man ty til sin sunde fornuft'

VEJLE For abonnenter

Et syndigt rod i Højen: Virksomhed får tvangsbøder for bjerge af glasuld, asbest og bygningsaffald - på trods af konkurs

Alarm 112

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Billund For abonnenter

Plays første forstander er ansat: Han har lokale rødder og skal skabe rammerne for Grindsteds nye efterskole

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Alarm 112 For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Vejle

Garnnøglerne ligger klar: Lad os strikke Vejle gul

Vejle For abonnenter

Avisens madanmelder får serveret en nærmest rå bøf, og tjeneren spørger: 'Hvad er det, du vil?' Det bliver en aften med flere fejl og mangler

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Annonce