Annonce
Vejle

Nul prisstigninger: Bredballe Antennelaug holder priserne i ro i 2021

Bredballe Antennelaugs medlemmer kommer til at kunne se mere TV2 Play. PR-foto TV2
Efteråret er normalt sæson for prisstigninger hos udbyderne af tv-pakkerne. I år gælder det dog ikke, hvis du er medlem af Bredballe Antennelaug. Flere andre antenneforeninger følger trop.

Vejle: Der er gode nyheder for Stofas tv-kunder. Den danske tv- og internetudbyder, der er en del af Norlys, har nemlig i samarbejde med Bredballe Antennelaug besluttet at holde tv-priserne i ro hele næste år, fortæller Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Stofa

- Hvert år regulerer tv-selskaberne priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. I år har vi i samarbejde med størstedelen af de danske antenneforeninger dog valgt at låse priserne på vores tv-pakker, og det betyder helt konkret, at vi ikke hæver prisen på vores tv-priser i hele 2021.

Opgraderes

På indholdssiden kan kunderne se frem til at fastholde det de kender. Stofa ændrer nemlig ikke på indholdet i Lille og Mellem tv-pakke, mens kunderne, der har den store tv-pakke, opgraderes på flere punkter:

- Disney lukker kanalen Disney XD, og derfor udgår den af vores store tv-pakke. Til gengæld styrker vi partnerskabet med TV2 med tilføjelsen af TV2 Sport X, som har sikret sig sportsrettighederne til blandt andet Europa League, italienske Serie A og spanske LaLiga.

Og så bliver streamingindholdet bedre, når vi opgraderer kunderne fra TV2 Play Basis til den fulde streamingløsning, TV2 Play Favorit + Sport. Begge dele har været bredt efterspurgt, så jeg forventer, at det vil vække glæde hos rigtig mange af vores kunder, fortæller Sune Nabe Frederiksen.

Annonce

Styrker antenneforeningen

Beslutningen om at fastholde prisniveauet over for medlemmerne af Bredballe Antennelaug, sker også, fordi foreningen ønsker at styrke sin position.

- Bredballe Antennelaug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er vi også meget tilfredse med, at medlemmerne ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold i 2021.


Bredballe Antennelaug er sat i verden for at sikre fordele til vores medlemmer. Derfor er vi også meget tilfredse med, at medlemmerne ikke vil opleve en prisstigning på deres tv-indhold i 2021.


- Det bekræfter bare endnu en gang vores samarbejde med Stofa og ikke mindst, at det er en stor styrke i fællesskabet, siger Jens Møller Nørgård, formand for Bredballe Antennelaug.

Flere andre antenneforeninger har ligeledes besluttet at holde priserne i ro.

Det gælder blandt andet Søndermarkens Antenneforening og Grundejerforeningen Vindinggård. Hos disse foreninger hedder tv-udbyderen You See.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Alarm 112

79-årig kvinde blev kontaktet af Skat, der ville give hende mere end 2000 kroner: 'Jeg kan afsløre, at Skat ikke ringer og giver gaver'

Annonce