Annonce
Sport

Ny angriber: Jeg er her for at score

Chuma Anene trænede med sine nue holdkammerater i FC Fredericia for første gang fredag. Han er næppe klar til kamp søndag. Foto: Jesper Banke

FC Fredericias nye, store angriber ved godt, hvorfor han er hentet til Fredericia. Han skal score mål og imponerede FC Midtjylland. Måske bliver han længere end til nytår.

Annonce

Fredericia: Chuma Anene kan noget.

Det sås tydeligt fredag formiddag, da den enorme angriber trænede med sine nye holdkammerater i FC Fredericia for første gang. Han er stor, han er stærk, og dermed har FC's kreative kræfter pludselig fået et mål at sigte efter i feltet.

- Nu skal vi pludselig begynde at træne indlæg igen. Jeg havde helt glemt, hvordan man gjorde, konstaterede kantspiller Christian Sørensen tørt.

Chuma Anene selv har ét formål med sit ophold i Fredericia.

- Jeg skal hjælpe klubben, og det gør jeg ved at score mål, fortæller han.

Anene landede fra sit hjemland Norge i Billund Lufthavn torsdag klokken 18. For tiden bor han på hotel i Fredericia, men fra næste uge flytter han til Herning.

Annonce

Måske kan han blive

FC har skrevet under med ham et halvt år. Men FC Midtjylland har allerede lavet en forhåndsaftale med ham fra januar. Det kan lade sig gøre, fordi en spiller kan lave en aftale med en anden klub, når han har under et halvt år tilbage af sin eksisterende kontrakt.

FC Midtjylland har fundet Chuma Anene, scoutet ham og er den eneste grund til, at angriberen er at finde i Fredericia nu.

- Planen er, at jeg skal til Midtjylland til januar. Det er det, jeg regner med, siger Chuma Anene.

Hvad nu, hvis du bomber løs her og du kan se, at FC Fredericia kan rykke op med dig i truppen?

- Det må vi tage til den tid. Nu skal jeg lige score først. Jeg udelukker ikke, at jeg kan fortsætte her, men jeg tager en kamp ad gangen. Jeg har slet ikke tænkt så langt, siger han.

Nordmanden er en behagelig og rolig fyr. Han beskriver sig selv som en angriber, der både kan løbe dybt og virke som 9'er.

- Jeg vil gerne begge dele. Men jeg ved godt, hvorfor jeg først og fremmest er her, siger han med henvisning til sin frygtindgydende fysik.

Om han kan være med søndag mod Nykøbing, er endnu uvist. Hans spillercertifikat er endnu ikke blevet behandlet fra hans tidligere klub, FC Kairat i Kasakhstan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce