Annonce
Navne

Ny ansat med viden om energi og indeklima

Christian Teisen Skyum har specialviden om genbrugsbeton. Han er uddannet bygningsingeniør med special i energi og indeklima. Privatfoto

Vejle: Det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen A/S, har ansat en ny medarbejder. Det er Christian Teisen Skyum, som er bygningsingeniør med speciale i energi og indeklima.

Christian Teisen Skyum får base i virksomhedens hovedafdeling i Vejle, hvor han skal arbejde bredt inden for VVS og ventilation. Han kommer fra en stilling hos Niras, hvorfra han blandt andet har erfaring med store erhvervs- og boligprojekter samt sundheds- og undervisningsbyggeri.

Christian Teisen Skyum har desuden specialviden om genbrugsbeton fra et projekt for Lendager Arkitekter. Han er målrettet og løsningsorienteret og sætter en dyd i at levere komplet kvalitetsrådgivning.

Hundsbæk & Henriksen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med næsten 60 års erfaring. Virksomheden har 65 medarbejdere, fordelt på fire afdelinger i Vejle, Horsens, Billund og København. De løser opgaver i alle faser – fra idé til drift - inden for kategorierne byggeri, infrastruktur, energi, klima og miljø, herunder også brandrådgivning, i det meste af Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Fra ondt til værre: Gammelhavn vil være lukket i månedsvis, forudser Trefor-direktør

Annonce