Annonce
Hedensted

Ny børnebogsforfatter har samlet børns hverdag i rim

44-årige Pernille Stenskjær har udlevet en af sine store drømme: at blive børnebogsforfatter. Hun debuterer mandag 11. april med rimbogen ?Nede i min børnehave?.
Annonce
Hedensted - Salgsassistent, receptionist, tv- og radiovært, skuespiller, billedkunstner, stewardesse, pædagog og nu også børnebogsforfatter.

Pernille Stenskjær, 44, fra Hedensted er en kvinde, der har en del professioner at tilføre sit cv.

Tilfældigt kan man ikke helt kalde de mange erhverv, hun indtil videre har berørt. Derimod har der for Pernille Stenskjær snarere været tale om at vende hverdagen på hovedet for at kunne føre drømme og visioner ud i livet.

Senest har det resulteret i børnebogen "Nede i min børnehave", der udkommer mandag 11. april på Forlaget Mellemgaard.

"Nede i min børnehave" er en børnebog med 24 rim skrevet til børn i alderen tre til seks år om deres hverdag, leg, venskaber, udfordringer og glæder. Alt sammen erfaret af Pernille Stenskjær i hendes indtil videre ni år som uddannet pædagog.

- Min hensigt har været at lave en bog, der kan støtte børn i deres sproglige udvikling. Det er rim en god hjælp til.

- Derudover byder bogen på genkendelige situationer fra hverdagen i børnehave og kan åbne for en god snak mellem barn og forældre. Også pædagoger kan bruge bogen til dialogisk højtlæsning, vurderer Pernille
Det var uddannelsen til pædagog, arbejdet med børn og deres sprogstimulering samt mere fritid i takt med, at forfatterens egne sønner er blevet større, der har fået Pernille Stenskjær til at gribe pennen og realisere sin gamle drøm om at skrive en børnebog.Foto: Søren E. Alwan
Pernille Stenskjær præsenterer sin nye bog i Bog og Idé i Hedensted lørdag 16. april.
?Motorik er godt for dig, løbe, trille, fangeleg. Gå på tæer, og brug din krop, kan du lave et kæmpehop?? er et ud af bogens 24 rim fra Pernille Stenskjærs hånd.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce