Annonce
Egtved

Bagerbutik er solgt - muligvis til bagerpar fra Vinding

En ny bager står klar med rundstykkerne, når bageriet i Egtved slår dørene op til friskbagt brød og kager efter ferien. Arkivfoto
Når bagerbutikken i Egtved igen slår dørene op til friske brød og kager efter ferien, er det med et nyt bagerpar bag disken.

Egtved: Duften af nybagt brød er væk, og brødkurvene er tomme hos Egtved Bageri for tiden. Den gamle bager er nemlig gået på ferie, afslører et skilt hos Egtved Bageri. Det afslører dog ikke, hvor længe ferien varer, men en ting er sikkert: Der er nye tider på vej, og når brødkurvene igen bugner af friskbagt brød efter ferien, er der nye ejere i bageriet. Det fortæller et andet skilt på butikkens glasmontre.

Fredag er byens nye bagerpar i gang med at gøre bageriet klar til åbning, erfarer avisens rundstykkesultne udsendte, men de ønsker ikke at kommentere ejerskiftet. De har efter eget udsagn mundkurv på, indtil alt falder på plads.

Skiltet i butikken afslører dog, at de nye ejere har samme fornavne som de tidligere ejere af Bagergaarden i Vinding, der for nyligt pludseligt lukkede butikken efter et par uger med ferie til stor overraskelse for kunderne. Men de vil dog ikke på nuværende tidspunkt uddybe, hvorfor de flytter forretningen fra Vinding til Egtved.

De nye ejere af bageriet i Egtved forventer at slå dørene op til bugnende brødkurve onsdag 1. august.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Egtved Bageris nuværende ejer, Puk Jepsen, da hun er på ferie, men hendes far, Martin Jepsen, der er tidligere bager i byen, bekræfter salget af bageriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce