Annonce
Billund

Ny begynderrute på to kilometer til Engsø-løbet

Engsø-løbet foregår søndag 16. juni, hvor startskuddet lyder til et af kommunens største enkeltstående motionsarrangementer. PR-foto

Grindsted: Engsø-løbet afholdes i år for 44. gang - og efter mange forespørgsler laver arrangørerne nu en ny begynderrute på to kilometer, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi har gennem årene syntes, at én rute var nok, da løbet jo ikke er blandt de længste, men mange nybegyndere har givet udtryk for, at 7,5 kilometer er lige i overkanten. Dette imødekommer vi nu.

Engsø-løbet foregår søndag 16. juni, hvor startskuddet lyder til et af kommunens største enkeltstående motionsarrangementer.

- Der er åbent for tilmeldinger til løbet, og det foregår via vores hjemmeside. Hvis man "bare deltager for sig selv" kan man lige så godt få tilmeldingen klaret nu - har man planer om at samle et hold, har man også tid nok til at få klaret dette.

- Fristen for tilmelding er tirsdag 4. juni - og vi tager ikke imod eftertilmeldinger, og heller ikke tilmeldinger på løbsdagen - så det er bare om at få sig tilmeldt, hvis man ønsker at være med i Engsø-løbet. Man kan se mere om løbet på www.engsolobet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nu åbner Frisør Lyhne sin femte salon

112 For abonnenter

Dømt til at betale tusindvis af kroner: 21-årig kaldte betjente 'magtliderlige svin'

Annonce