Annonce
Erhverv

Ny burgerbar åbner i Vejle: Burgere og pommes frites i høj kvalitet står på menuen

Grillen Burgerbar rykker ind i de lokaler i Å-Centret, hvor Sunset Boulevard tidligere boede. Flemming Larsen

Burgerbaren satser på burgere med pommes frites af høj kvalitet. Har fire forretninger i København, en i Aalborg og en i Aarhus

Vejle - Kvalitetsburgere i syv varianter med pommes frites til.

Det er buskabet fra Michael Listov-Raukjær, administrerende direktør og partner i Grillen Burgerbar, inden åbningen i Vejle i det tidlige forår.

Grillen Burgerbar åbner i Å-Centret i Vejle i de lokaler, som Sunset Boulevard tidligere boede i.

- Umiddelbart skulle man tro, at vi kunne åbne hurtigere. Der har jo tidligere være burgerbar i lokalerne. Men det er ikke tilfældet. Lokalet trænger til en gennemgribende modernisering, som vi lige er gået i gang med at kigge på, siger Michael Listov-Raukjær.

- Vi har i dag fire forretninger i København, en i Aalborg og en i Aarhus. Og vi glæder os ligeså meget som vejlenserne til, at man kan sætte tænderne i vores burgere. Vejle er en spændende handelsby. Og vi kan ikke få en bedre beliggenhed; tæt på Bryggen, biografen og andre steder, siger Michael Listov-Raukjær.

Annonce
Der vil til marts bliver serveret burgere af en høj kvalitet og det bliver prisen efter. Foto: PR Foto

Kvalitet

Grillen Burgerbar er ifølge direktøren kendt for kvalitet.

- Vi får som nævnt syv varianter af burgere, der med tilbehør bliver til menuer. Men vi er ikke kendt for discount. Tværtimod. Vi er kendt for at servere kvalitet, siger Michael Listov-Raukjær.

En burger kommer om eftermiddagen til at koste 44 kroner og om aftenen 74 kroner, mens menuerne kommer til at koste henholdsvis 79 og 109 kroner.

Ifølge Michael Listov-Raukjær regner man med at åbne til marts.

- Vi glæder os meget til at åbne i Vejle, siger han, der lige nu er i gang med at kigge på flere placeringer i det jyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];