Annonce
Erhverv

Ny butik for kæledyrsejere: Maxi Zoo åbner i Vejle

Maxi Zoo kommer til Vejle. Forretningen rykker ind på Enghavevej, hvor Petworld tidligere havde til huse. PR-foto
12. marts slår Maxi Zoo dørene op for en ny butik i Vejle. Forretningen får til huse i de lokaler, der tidligere rummede Petworld.

Vejle: Maxi Zoo kommer til Vejle. I en pressemeddelelse oplyser kæden, at butikken får adresse på Enghavevej 9 til 11. Lokalerne har tidligere huset Petworld.

I dagene op til åbningen 12. marts bliver butikken gjort i stand, så kæledyrsejerne kan se frem til 596 kvadratmeter fyldt med foder og tilbehør til deres hund, kat, fisk, fugl eller gnaver.

Med åbningen af den nye butik får borgerne ikke blot et nyt kæledyrsunivers. Byens dyreelskere kan også se frem til aktiviteter og arrangementer som for eksempel rådgivningsdage, hvor der sættes fokus på kæledyrsemner, fælles gåture samt velgørende indsamlinger.

- Mit team og jeg glæder os meget til at kunne byde byens borgere og deres søde kæledyr velkommen, når vi slår dørene op til den nye butik. Ud over en helt ny indretning kan kunderne også se frem til et spændende og optimeret sortiment, der indeholder noget til ethvert behov. lyder det fra butikschef i Vejle Daniel Andersen i pressemeddelelsen.

Annonce

Dedikeret til dyrevelfærd

I Danmark findes der i dag 46 Maxi Zoo-butikker. Det hele startede 1. oktober 1996, da PetGo åbnede den første butik i Næstved - og senere samme år i Gentofte.

I 2003 blev forretningen en del af den tyske Fressnapf-koncern og skiftede samtidig navn til Maxi Zoo, som er koncernens kædenavn uden for de tysktalende lande. Med flere end 1500 butikker er Fressnapf/Maxi Zoo Europas største kæde af specialhandler til kæledyr.

Maxi Zoo i Danmark støtter blandt andre Dyrenes Beskyttelse via oplysnings- og indsamlingskampagner i løbet af året. Sidste år kunne Maxi Zoo overrække Dyrenes Beskyttelse 260.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce