Annonce
Vejle

Ny butik med brugskunst og vintage på Uhrhøj

- Flere tv-programmer har været med til at genskabe interessen for ikke at smide ud, men at få noget nyt ud af noget gammelt, forklarer Sanne Kajdi. Foto: Flemming Larsen

Kajdis Vintage & Livsstil holder til hjemme på gården på Petersmindevej 83. Sanne Kajdi sælger også vin.

Vejle: "Franske finesser med et nordisk tvist".

- Sådan beskrives min nye butik bedst, fortæller Sanne Kajdi, der er ved at komme på plads på sit nye sted, Kajdis Vintage & Livsstil.

Udover vintage handler fru Kajdi også med brugskunst. Hendes nye sted er hjemme på gården, nærmere bestemt på Petersmindevej 83, Uhrhøj.

- Jeg har i længere tid haft lyst til igen at komme til at handle med brugskunst. Flere tv-programmer har været med til at genskabe interessen for ikke at smide ud, men at få noget nyt ud af noget gammelt, forklarer Sanne Kajdi.

Annonce

Flere tv-programmer har været med til at genskabe interessen for ikke at smide ud, men at få noget nyt ud af noget gammelt.

Sanne Kajdi

Et kendt ansigt

Sanne Kajdi er ikke et ubeskrevet blad inden for brugskunst og vintage.

- Jeg har tidligere været indehaver af Viavaldi i Søndergade 2; det var jeg frem til 2002. Her handlede jeg også med møbler og brugskunst i romantisk landstil, fortæller hun.

- Men så gravede de gågaden op. Og mange måneder med vejarbejde på gågaden betød, at jeg blev nødt til at lukke min lille butik, siger Sanne Kajdi.

Senere blev det Kajdis Café Conditori i Å-Centret.

- Caféen var en rigtig god forretning i begyndelsen, men så lukkede centerets dagligvarebutik og dermed forsvandt kunderne, der ikke havde noget at komme efter i centret mere, fortæller Sanne Kajdi.

De seneste mange år har hun levet af at lave mad til blandt andet konfirmationer og bryllupper.

Nyt liv i vintage og brugskunst

Nu puster hun så atter liv i vintage og brugskunst. Denne gang med et tvist af fransk stil.

- Som for eksempel kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living. Det er et produkt, som er perfekt til at give nyt liv til gammelt inventar eller til at pifte vægge og møbler op med ens egen personlige vintagestil. Ud over at handle med produkterne holder vi også kurser i at bruge dem.

- Og her ind under jul, har vi med stor succes også holdt kurser i at lave juledekorationer, siger Sanne Kajdi, der også har planer om andre ting som for eksempel ginsmagninger og andre events.

Butikken er på 90 kvadratmeter, men der er masser af plads på gården.

- Jeg er glad for at være rykket hjem. Det giver mig mulighed for både at holde åbent i min butik. Men også til mange af mine andre gøremål som madmor og de forskellige kurser og events, jeg holder, siger Sanne Kajdi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce