Annonce
Børkop

Ny butik med lokale værker åbner i Børkop

Butikken, den til højre, vil åbne på torsdag. Det er foreningen Kunstskabet, der står bag. Foto: Jørgen Flindt

Kunstforeningen Kunstskabet åbner en ny butik i Børkop, hvor man kan købe nogle af de unikke værker, som Kunstskabets medlemmer skaber.

Børkop: Torsdag den 14. juni åbner en ny butik på Søndergade 1 i Børkop. Det bliver en butik, hvor man kan købe malerier, stentøj, træarbejde og anden form for kunsthåndværk.

Og det hele vil være lokalt og unikt.

- Vi har mange rigtige dygtige medlemmer, der laver meget kunsthåndværk, men mange gang ender de værker ikke med at komme længere end værkstedet derhjemme. Men her vil de kunne udstilles i en butik, hvor de også selvfølgelig kan købes. Og der bliver tale om unikke varer, du kan kan købe her, siger Vibeke Hegelund, der er formand for Kunstskabet.

Lige for tiden arbejdes på at gøre butikken klar. Der er blevet malet og vasket gulv. Snart venter indflytningen.

- Vi har ikke fundet på et navn til den nye butik endnu, og vi har heller ikke fastlagt det nøjagtige tidspunkt, butikken åbner. Men den vil åbne den torsdag, og efterfølgende vil den have åbent nogle timer om fredagen og lørdagen, forklarer hun videre.

Butikken får til huse der, hvor der senest har været Lampelageret samt endnu længere tilbage, hvor Hesselager havde isenkrammerbutik.

Annonce

Tyve udstillere

Kunstskabet vil i sig selv ikke have hverken økonomisk eller daglig ansvar for den nye butik. Det er udstillerne selv, der skal stille frivillig arbejdskraft og penge til.

- Der vil mindst være tyve udstillere, men der vil løbende blive skiftet ud, og andre af vores medlemmer vil også kunne komme til. Desuden vil vi hver uge skifte udstillingen i vinduet, så det løbende er noget nyt at se på, når man går forbi, siger Vibeke Hegelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

Fortsat mandefald blandt VB-målmændene

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Hedensted

Ny tøjbutik åbner i Uldum

Annonce