Annonce
Give

Ny butik og kreativt hus åbner i Give

Henrik Christensen, der er inhaver af Screapbook Fun, er i fuld gang med at indrette det nye domicil på Kornvej 12. Der er allerede kreative og idérige toner at spore, allerede i indretningsfasen. Bag skranken bliver det i det daglige primært hans kone Charlotte Hartmann og den nyansatte Dorthe Pabst,, som man vil komme til at møde. Foto: Christina Mosegaard
Snart kan Give bryste sig med en ny butik i byen, og så hører den oven i købet til i den kreative ende af handelsskalaen.

Butikkens navn er Scrapbook Fun og den får domicil på Kornvej 12 (forhenværende Kanonsalg, red.). Butikkens ejer er Henrik Christensen fra Grindsted, hvorfra han og hans kone, Charlotte Hartmann, har drevet webshop samt butiks- og kursusvirksomhed gennem de seneste 10 år. De har i nogen tid set sig omkring efter bedre og større lokaler i både Grindsted, Give og Billund. Valget faldt heldigvis på Give, og dét af flere end én grund, hvorom du kan læse mere senere i artiklen.Som de kvikke sikkert har regnet ud, da handler det om altså om scrapbooking, og fra den 1. september, hvor butikken ser dagens lys for første gang i Give, kan alle med kreative årer og interesse for at klippe og klistre, endelig nyde godt af det meget store udvalg af Scrapbook-artikler med alt fra stempler, mønstret papir, perler, glittertape, stencils og meget, meget mere, som man kan finde i butikken.
Butikken er indrettet med spændende elementer, hvor det er meningen, at man skal føle at man bevæger sig rundt på en markedsplads. Og på markedspladser vokser der da også træer... Foto: Christina Mosegaard

Som at gå rundt på et marked

I denne tid er Henrik Christensen og Charlotte Hartmann i fuld sving med at indrette deres nye lokaler, som for øvrigt rummer intet mindre end 250 m2.

- Det er meningen, at man skal have fornemmelsen af at bevæge sig rundt på en markedsplads, fortæller Henrik og viser rundt i det store butiksområde, hvor man allerede nu kan se hvordan det former sig med flotte markedsvogne, rustikke hylder og flotte træstammer, der på herlig vis bryder med den gængse opfattelse af hvordan man indretter en butik. I et område ser man også en smuk vintagesofa, stående op ad vægge der er tapetseret med flotte mønstrede tapeter. Henrik forklarer, at man netop også kan finde vintagemøbler der enten er blevet frisket op med eller er tilsat nye elementer hos dem.

- Fra tid til anden køber vi spændende møbler op, sætter dem i stand og pepper dem op med vores kreative idéer, hvorefter man kan købe dem her i butikken, forklarer Henrik.
Annonce

Mere end en butik

Bag skranken i butikken vil man primært møde Henriks kone, Charlotte Hartmann og den nyansatte Dorthe Pabst. Begge ved enormt meget om Scrapbooking, så man kan være sikker på at få professionel rådgivning omkring varerne i butikken.

Og netop al den viden, inspiration samt kreative energi, er også god brændstof til de mange andre spændende tiltag der bliver til på Kornvej 12, hvor idéen bag det hele rummer mere end en butik, der vil nemlig også blive afholdt workshops og kurser på stedet. Et stort lokale er allerede blevet indrettet til formålet. Her er gulvet dækket med et flot, blødt og knaldrødt gulvtæppe og der er linet op med lange borde med stole til... klar til at blive indtaget af en masse kreative mennesker.

Henrik Christensen fortæller, at man allerede fra den første tirsdag efter åbningsdagen kan komme og tage del i kreativiteten.

- Hver tirsdag aften fra klokken 19-22 kan man bare komme forbi med sine sager og sidde og hygge med at scrapbooke sammen med andre. Det er naturligvis helt gratis, forklarer Henrik Christensen. Han fortæller også, at der vil være en masse inspiration og at butikken også vil være åbent på det tidspunkt.
Annonce

Glade for Give

- Vi kan faktisk rigtigt godt lide Give. For os virker det blandt andet til at være en by, hvor man interesserer sig for det kreative og kunstneriske med blandt andet alle skulpturerne rundt i byen, et kulturhus med kreative mennesker og så har I jo en hobbymesse, hvilket der efterhånden ikke er så mange af i landet længere, siger Henrik Christensen, der har en god fornemmelse i maven om Give. Han fortæller også, at de allerede nu føler sig velkomne og at de andre erhversdrivende i området har været meget hjælpsomme og åbne.

Samtidigt har både Henrik Christensen og Charlotte Hartmann begge haft tilknytning til Give i forhold til deres tidligere beskæftigelser.

Udover, at de naturligvis håber på, at en masse Givigensere vil finde vej til deres butik og kreative hus, da ved Henrik Christenssen og Charlotte Hartmann også, at mange kunder vil finde vej til dem, da de har en fast kundeskare fra hele landet. Nogle af dem kommer ofte i større grupper sammen og gør en hel tur ud af det. Faktisk er der også på adressen indrettet et lokale, hvor man kan nyde sin medbragte mad, kaffe og hvad man ellers ønsker at nyde.
Samtidigt vil der fortsat være salg af varer via deres hjemmeside scrapbookfun.dk, og man kan følge med i deres idéer og gode tips på både Instagram og Facebook, hvor de lægger 2-3 oplæg på ugentligt.
Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Hedensted For abonnenter

Hedensted frygtes overset i kommende uddannelses-udspil: Langt mindre byer står til at få gymnasier

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Alarm 112 For abonnenter

19-årig vejlenser fanget på video og dømt for graffiti-hærværk: Skal betale bøde og erstatning

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce