Annonce
Erhverv

Ny butik og showroom i landsbyen: Der løber mere vin i glasset

Folkene bag Nemvin.com og den nye butik i Grejs, Tobias Vandal Laursen, Peter Bentsen og Paw Rusbjerg. Foto: Lars Saugbjerg
Det går godt for Grejs Wine Import, der står bag onlinebutikken Nemvin.com. De tre vinglade ejere åbner nu vinbutik i Nørre Bygade 26 i Grejs, hvor også Rense-Gruppen får til huse.
Annonce

Vejle: Hvad gør man, når man elsker at smage og importere vin - og har en virksomhed, Rense-Gruppen, som kræver mere plads?

Man får det hele til at spille sammen på en ny adresse.

Rense-Gruppen vender vi tilbage til, for det "vigtigste" først: Vinen.

Det begyndte som en beskeden interesse for vin, en hobby med fokus på velsmagende druer, men har udviklet sig til en mere omfattende forretning for Tobias Vandal Laursen og Peter Bentsen.

Sammen med Paw Rusbjerg, der i øvrigt er ansat i Rense-Gruppen, står de bag netbutikken Nemvin.com. Og fremover er det ikke kun en netbutik.

- Vi etablerer en 60 kvadratmeter stor vinbutik, et showroom i Grejs. Her forhandler vi den samme vin, som man kan købe på Nemvin. Og der vil løbende være arrangementer med forskellige smagninger og bespisning, fortæller Tobias Vandal Laursen.

Annonce

Besøger selv vingårdene

Vin er en videnskab, og der findes mange måder at beskrive smagen på. Man kan også bare droppe snobberiet og sige, at den smager fantastisk.

- Den største del af den vin, vi importerer, er vin, som vi selv synes smager fantastisk. Er der ikke nogen, der vil købe vinen, så kan vi jo selv drikke den, smiler de tre herrer.

- Vi besøger selv vingårdene og kender vinbønderne. Ofte er der tale om små producenter, som ingen andre i Danmark har kontakt til, fortæller Peter Bentsen.

I den nye butik vil indehaverne gerne skabe en særlig stemning, en atmosfære, som passer til produkterne.

- For eksempel en hyggekrog med sofaer. Mange ville måske købe færdige vinhylder, så det hele kunne stå snorlige, men vi laver selv vores inventar. En lidt autentisk, hyggelig kælderstemning.

Annonce

Basis for mere

Som nævnt begyndte Nemvin som en sjov hobby, en slags vinklub, hvor gutterne købte en palle vin hjem.


Er der ikke nogen, der vil købe vinen, så kan vi jo selv drikke den.

Gutterne fra Nemvin


- Så solgte vi den, og brugte overskuddet til at købe en ny palle og tage på vinture. Det er gået godt, og vi synes der er basis for at udvikle konceptet - ikke mindst i forhold til vores nye, flotte omgivelser her i Nørre Bygade 26, hvor der i øvrigt er fine parkeringsforhold, siger Tobias Vandel Laursen.

Den nye vinbutik - og lageret, Nørre Bygade 26, er under opbygning. Her flytter Tobias Vandal Laursen og Peter Bentsen en vintønde. Foto: Lars Saugbjerg

Med omkring 20 paller vin om året er Nemvin endnu ikke blandt de største spillere på markedet, men konceptet udvikler sig - og med den nye butik forventer de vinglade importører, at kurven stiger til en palle om ugen.

- Vinbutikken er ikke en levevej for os, endnu. Ambitionen lige nu er, at det skal være sjovt og fedt at drive det, opleve nogle vinkulturer og bringe dem hjem. Hobbyen må dog gerne blive en mere integreret del af vores levevej, fastslår de tre vinhandlere.

Annonce

Rense-Gruppen

Tobias Vandal Laursen og Peter Bentsen er ejere af Rense-Gruppen, der også flytter ind på "vin-adressen" i Grejs.

Erhvervseventyret begyndte i 2014 med firmaet "Tip Top Tæpperens". I 2017 kom "Jysk Algeservice" til, og virksomhederne fusionerede i 2018. Og dermed opstod Rense Gruppen.

- Efter sammenlægningen har vi virkelig fået luft under vingerne, lyder det fra de to kompagnoner.

- I dag har vores salgskonsulenter kun én hat på, og vi favner meget bredt.

Der er mellem 12 og 16 ansatte i virksomheden, alt efter sæsonen. Der er mest fart på algeservice forår/sommer, hvor tæpperens kører i vinterhalvåret.

- Når hotellerne lukker ned renser vi tæpper og møbler. Kunderne er også biografer, messe- og konferencecentre, skoler og uddannelsesinstitutioner. Vi har også mange private kunder, for eksempel når hr. og fru Jensen skal have renset fliser, eller hvis gulvtæppet og sofaen skal renses, fortæller Tobias Vandal Laursen og Peter Bentsen.

I alt har Rense-Gruppens selskaber cirka 3500 kunder. Omkring halvdelen er erhvervskunder. Og de to ejere kan godt selv tage fat.

- Hvis det er godt vejr, lyder det med et grin.

Reception

Der er reception i den nye butik 12. september mellem klokken 12 og 16. Adresse: Nørre Bygade 26. Tilmelding nødvendig senest 4. september på kontakt@nemvin.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Corona-alarm i Vejle: Nu stemmer styrelse dørklokker i de mest belastede områder

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce